Showing posts with label milobenikattepi. Show all posts
Showing posts with label milobenikattepi. Show all posts

26 September 2016

 8 Sebab  untuk Dapatkan Honor 8

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



8 sebab untuk saya Dapatkan Honor 8 | Wow memang berbaloi lah kalau dapat Honor 8 ni kan.siapa tak seronok kan.ciri-cirinya yang sangat menarik.Saya yang tengok pun dah terbeliak biji mata.kalau dapat ni memang melompat kegembiraanlah gamoknya.zana ni bab gadget ni memang suka sangat.tapi antara mampu dengan tak mampu jela dapat milikinya.






Jenama Huawei paling di minati oleh semua
lapisan masyarakat.lebih-lebih lagi ada keluaran baru dari Huawei Honor 8.
Siapa sahaja yang excited bila dapat memilikinya.







Huawei Bawakan Model Dengan Dual Kamera
Memang terbaik sangat.sesuai sangat lah yang kaki selpie macam zana ni hihi..







Oh sampai tak tidur malam.termimpikan Honor 8 ni.
Sampailah berangan gitu haha..kau rasa berbaloi tak???? (ayat paling kejam) hohoho..
Berbaloi sangat siapa yang dapat miliki Honor 8 ni tau.
Duk felling2 jap hehe..(berangan dengan Honor 8)



Designnya yang sangat menarik.








Di bahagian belakangnya Honor 8 membawakan Dual 12 Megapixel kamera dengan bukaan Aperture F2.2 manakala untuk selfie pula, ia menyediakan 8 Megapixel dengan Aperture F2.4.cantik sangat tu.


Bahagian dalam pula ia membawakan spesifikasi yang agak mantap. Peranti ini dimuatkan dengan 4 GB RAM serta 64 GB memori terbina. Slot microSD juga disediakan untuk telefon pintar ini. Selain itu, Huawei Honor 8 dikuasai dengan pemproses buatan Huawei, skrin 950 dengan kemampuan CPU 8-Teras.


Fungsi lain yang hadir termasuk sambungan 4G LTE, Dual SIM, Pengimbas cap jari, sambungan Usb Type C serta kapasiti bateri 3,000 mAh. Peranti ini juga tersedia dengan Android 6.0 MarshMallows dengan antara muka Huawei EMUI 4.1. Spesifikasi Honor 8 sepenuhnya seperti di bawah.


•Paparan sebesar 5.2 inci dengan pilihan resolusi 1080 x 1920 pixels
•Pemproses Huawei Kirin 950Memori Dalaman 32/64 GB serta 3/4 GB RAM
•Kamera Utama Dual 12 Megapixel dan Aperture F2.2
•Kamera Selfie 8 Megapixel, F2.4
•Sambunga 4G LTE, WiFi, Bluetooth, Infrared
•Bateri 3000 mAh
•Hadir Dengan Platform Android 6.0 (Marshmallow)






Honor 8 mempunyai FHD 5.2-inci paparan (1920x1080) AMOLED dan dikuasakan oleh OCTA-core Kirin 950 chipset dengan 4GB RAM dan 32GB / 64GB ROM yang boleh diperkembangkan sehingga 128GB menggunakan kad microSD.

Terdapat juga reka bentuk bulat sensor cap jari 3D di bawah kamera belakang yang membolehkan anda membuka kunci peranti dalam hanya 0.4 saat.


Mengapa Anda Perlu Pilih Honor 8?

Reka bentuk yang mudah, Honor 8 mempunyai kamera belakang dan kamera hadapan menghadap dilengkapi dengan teknologi untuk membantu anda untuk mengambil gambar sendiri yang jelas dan mudah.

Sesuai jugak untuk di jadikan hadiah atau hantaran perkahwinan pasangan anda.memang berbaloi sangat.pastinya bakal isteri atau suami mesti gembira.






Honor 8: Ciri-ciri yang Awesome.

Honor 8 mungkin adalah salah satu telefon pintar dalam permintaan paling tinggi oleh Huawei.
Honor 8 direka untuk ketepatan. Setiap bahagian telefon pintar ini untuk memastikan ia di teliti dengan perkhidmatan dan fungsi.
Dicipta dengan 15 lapisan, ia memberikan telefon pintar kemasan yang bergaya, membuat ia hanya tekstur yang tepat dan telapak tangan anda akan selesa. Direka dengan Dual kaca 2.5 D dengan tepi bulat, ia akan berasa sempurna dan selesa sepanjang hari.






Honor 8: Fungsi Mengagumkan dan Ciri-ciri.

Dikuasakan oleh 2.3 GHz OCTA-Core CPU dan i5 Co-pemproses, anda boleh mengharapkan bahawa peralihan antara aplikasi dan ciri-ciri akan menjadi lancar, membuat proses navigasi keseluruhannya dengan mudah.

Skrin 5,2 penuh definisi tinggi (FHD) paparan menjanjikan skrin yang membolehkan anda menonton video kegemaran anda atau bermain permainan video anda dalam definisi yang jelas dan menarik.

Bentuk dengan ciri-ciri yang mengagumkan bahawa ia menawarkan, Honor 8 telefon pintar disokong oleh mAh bateri 3000 yang boleh dikenakan pada kadar yang mengagumkan. Dengan teknologi pengecasan pantas 9V / 2A, anda boleh meningkatkan bateri sehingga 47% dalam masa 30 minit.

Jika anda berminat untuk mendapatkannya, anda boleh mendapatkannya yang pertama dari Lazada Malaysia bermula hari ini!





Ia kini boleh di beli melalui Lazada Malaysia dengan tawaran istimewa dan menawarkan dengan harga yang mampu milik.







Terdapat 2 pilihan :

Honor 8 dengan 4GB RAM + 64GB ROM
RM1,800.00

Honor 8 dengan 4GB RAM + 32GB ROM
Harga : 1,699.00





Dapatkan Honor 8 di Lazada sekarang! Click
Lazada's My Cybersale bermula 26 - 30 Sept. lihat di sini Mycybersale


Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

26 August 2016

ISABELLA KURUNG III

Assalamualaikum





بسم الله الرحمن الرحيم





ISABELLA KURUNG III | SELAMAT PETANG SEMUA,SALAM JUMAAT.
PETANG MACAM NI BEST NI DAPAT CUCI MATA ^_^.
HARI DAH GAJI MEH GRAB KOLEKSI YANG ELEGAN DAN BERGAYA NI.


WOW CIRI-CIRINYA YANG SANGAT MENARIK.MATERIAL PUN SANGAT SELESA MOSS CREPE + THAI SILK. ♥






















ISABELLA KURUNG III


MATERIAL MOSS CREPE + THAI SILK

COLOR: 12 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip di bahagian belakang baju untuk memudahkan disarung
-Design moden dgn pattern kembang beralun
-Material fabric yang sangat selesa dipakai
-Fabric thai silk yang hot menambah seri design
-Potongan kembang beralun yang menarik dan menjadi trend terkini
-Potongan skirt duyung kembang (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA


KEISTIMEWAAN:
-Mudah disarung
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.















APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt thai silk







HARGA : RM109.00 TERMASUK POSTAGE.


10 PELANGGAN YANG TERAWAL DAPATKAN DENGAN HARGA PROMOSI RAYA HAJI.

HARGA PROMOSI :-

RM100 FREE POS TERMASUK SABAH & SRWK



NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI RAYA HAJI.



CARA ORDER :

SILA HUBUNGI KAMI

WHATSAPP : 016 3249132
FACEBOOK PAGE : GALLERY QIELLACOLLECTION






Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

22 August 2016

MUNAFIE MURAH!!

Assalamualaikum





بسم الله الرحمن الرحيم




Munafie murah | Dapatkan Munafie murah-murah kat sini..
Perut buncit @ boroi hilang dalam sesaat.tak mudah berpeluh
walau pakai seharian.Sangat selesa..











Perbezaan original dengan fake.







MUNAFIE SLIMMING PANTIES

BUNCIT @ BOROI HILANG DALAM SESAAT.
PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!!
Tak perlu risau sakit perut sebab ketat.
Tak bergulung bila duduk.
Tak berpeluh walau seharian pakai.
Sangat selesa.
Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat

● 👉FUNGSI :
✔Mengecilkan perut.
✔Melangsingkan pinggang.
✔Membakar lemak yang berlebihan.
✔Menaikkan dan mengencangkan punggung.
✔Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.
✔JAPAN SLIMMING PANT sebaiknya di pakai sejak awal kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat.

STOCK AKAN MASUK ESOK... CEPAT BOOK SEBELUM LAMBAT.



Pastikan yang original ye..




RM20 each
RM35 2pcs

Postage RM6SM /RM9SS






HARGA :

RM20 SEHELAI
RM35 2HELAI

POSTAGE :

RM6.00 SM
RM9.00 SS


UNTUK TEMPAHAN SILA HUBUNGI :-

WHATSAPP : 016 3249132
WHATSAPP : 016 3249132






Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

3 June 2016

JAMU JUMINA MADURA

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



Jamu Jumina Madura Homemade | Alhamdulillah syukur padaNya,kerana di berikan kesihatan.bertemu lagi kita dengan Ramadhan Al-Mubarak.Alhamdulillah..


Okey berbalik pada tajuk sebenar.
Pernah tak korang dengar dengan JAMU JUMINA MADURA.
Sekarang ni tengah laris dan ngosek.apa itu ngosek??
Ngosek tu berhantu..Oh produk ni memang berhantu lah.


JOM rapat-rapatkan diri scroll sampai habis ye sayang-sayang semua.
Bila dah rapat nanti pasti akan jatuh cinta yang luar biasa..
Penawar segala produk InshaAllah..







JAMU JJM & P7B


Kelebihan untuk yang mgamalkn JAMU JJM & P7B



✔ kulit menjadi kemerah merahan
✔ menaikkn seri wajah & awet muda
✔ kulit lebih halus & tone kulit lebih skata
✔ menstabilkan hormon
✔ melancarkan perjalanan darah
✔ menghilangkan sengugut
✔ menghilangkan keputihan
✔ menghilangkan gatal gatal dibahagian faraj
✔ melancarkan perjalanan darah
✔ membantu megecutkan &
menghilangkan jerawat
✔ meghilangkan rekahan pada tumit
✔ melawaskan pembuangan air besar dan kecil
✔ menyahtoksin dalam badan
✔ mencegah cyst dan fibroid
✔ merapatkan faraj & lebih grip
✔ CANTIK pn dapat
✔ SIHAT pn dapat

->Mana lagi nak cari jus macam ni.
->Boleh dikatakan 1001 kegunaan.
->Kalau tak cuba, jangan dikata mahal.
->Dah cuba, memang berbaloi harganya.










TEMUI KEAJAIBAN RAWATAN PEMBERSIHAN DIRI DALAM 7 BOTOL!!

JAMU JUMINA MADURA HOMEMADE
(Limited Homemade Miracle Juice)
7 Hari 7 Ramuan Mustajab 7 Penawar
Penawar Pertama Seumpamanya!
IN SHAA ALLAH...

JUALAN HANYA OLEH STOKIS DAN AGEN YANG TELAH DILANTIK.
PENGELUARAN EKSKLUSIF DAN TERHAD SECARA HOMEMADE!
DIPROSES CUMA 2 KALI SEMINGGU UNTUK MENJAMIN KESEGARAN DAN KHASIATNYA!

KEAJAIBAN RAWATAN PEMBERSIHAN DIRI RAHSIA PENYERLAH SERI KINI DIKONGSI!

7 Turutan Hari Penggunaan
7 Botol Berturutan
7 Ramuan Mustajab
7 Khasiat Utama
JAMU JUMINA MADURA HOMEMADE HADIAH UNTUK DIRI
PENAWAR ANUGERAH DARI ILAHI
BERSIHKAN HATI SIHATKAN DIRI
WANITA LELAKI SAMA BERSERI!

Ini bukan sekadar sebotol Jus atau Jamu biasa!
Mencubanya bererti anda memilih untuk mengubah hidup anda yang biasa menjadi luarbiasa!

Kesihatan total tubuh badan bukan lagi sekadar impian.
Penawar JJM boleh buktikan!

KHASIAT JAMU JUMINA MADURA HOMEMADE

1.Pembersih Penyakit Dalaman Diri
2.Penaik Seri dan Aura Diri
3.Penawar Penyakit Berkait Angin/Gastrik
4.Penawar Penyakit Berkait Saraf/Tulang
5.Penawar Penyakit Berkait Tenaga/Batin
6.Penawar Penyakit Sakit Puan/Tuan
7.Penawar Rahsia Untuk Rumahtangga Bahagia!

CARA PENGGUNAAN:

Pembersihan Diri (Kali Pertama):
7 Hari Penggunaan Berturutan
(Sebotol setiap pagi sebelum sarapan)

Penjagaan Diri Berterusan:
(50ml dicampur bersama secawan air suam, minum setiap pagi sebelum makan)

BAHAN:

AIR ZAM ZAM, GARAM BUKIT, HALIA, KUNYIT, MANJAKANI, MADU KHAS, LEMON

Kita tidak datang dalam pakej sempurna kerana kesempurnaan hanya milik Allah!
Kita tidak datang dengan pakej hebat kerana kehebatan hak Allah!

Tapi kita diberi akal fikiran untuk memilih yang terbaik untuk kesempurnaan dan kehebatan hidup kita!

Apa Gunanya Cantik Jika Sakit Dan Badan Tidak Bermaya?
Apa Hebatnya Kacak Jika Tak Terbukti Kejantanan?
Apa Gunanya Putih Melepak Jika Hati Tak Tenang dan Kemurungan?
Apa Hebatnya Kekayaan Jika Jiwa Tak Bahagia dan Kesedihan?

Jika Anda Rasa Harga Memiliki Kesihatan & Kecantikan Itu Mahal
Rasailah Kesakitan!

HIDUP HANYA SEKALI
JIKA HIDUP PENUH ERTI DAN BERSERI
SEKALI MENCUKUPI!


JamuJuminaMadura
Penawar7bidadari

Call/Msg/Whtspp:

Zana 016-3249132
Zana 016-3249132
Zana 016-3249132

PRODUCT POLICIES:
1.NO LIES!
2.THE PRODUCT SPEAKS BY ITSELF!
3.FACTS AND FIGURE!



TESTIMONI PENGGUNA JJM














M6cam-macam testimoni kami dapat.
Alhamdulillah feedback yang positif.


SEMARAI HARGA PRODUK JUMINA MADURA






#jamujuminamadura
#penawar7bidadari

Call/Msg/Whtspp:

Zana 016-3249132
Zana 016-3249132
Zana 016-3249132


PRODUCT POLICIES:
1.NO LIES!
2.THE PRODUCT SPEAKS BY ITSELF!
3.FACTS AND FIGURE!








Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

18 April 2016

Giveaway Cash APRIL PART #2 by Emas Putih

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Untuk kali kedua aku join pada tahun 2016..
good luck semua..:*





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

5 April 2016

Giveaway April Cash RM600 by Emas Putih

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم




Salam sejahtera dan selamat malam semua.
Woooo lama gilerrrr tak aktif dengan blog.dah lama tak jeguk blog ni,dah lama tak join GA EmasPutih hehe..
malam ni tergerak hati nak update blog ni hehe..pasal nak join GA punya pasal lah :D
Taknak cerita panjang-panjang dah, klik jela banner kat bawah tu.
atau klik je nama EmasPutih ye..Good luck semua..






Cash RM300 x 1 , Cash RM200 x 1
Cash RM50 x 2

Start : 5 April - 30 April 2016

Good Luck !






wish me luck.
oke bai..





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

8 February 2016

KEBAIKKAN GLUTACAPS

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم




{ Info GLUTACAPS }



GLUTACAPS 500MG PLUS | SEKIRANYA KULIT ANDA GELAP JGN BERSEDIH KITA DAH JUMPA FORMULANYA..!!!

Kombinasi gabungan pure bahan bahan semulajadi dan kadar dos yg mampu memberi keberkesanan yg terbaikkk…















GABUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS MAMPU MEMBANTU…

->MENCERAHKAN KULIT
->ANTIOXIDAN
->AGEN DETOX
->MEMPERBAIKI SISTEM PERTAHANAN IMUNISASI
->MERAWAT KATARAKS DAN GLUKOMA
->MENINGKATKAN TENAGA
->MEMBERI TIDUR YG LEBIH BAIK
->MENGEKALKAN KANDUNGAN AIR INI MENYEBABKAN KULIT TEGANG DAN MENGHILANGKAN GARIS GARIS HALUS
->MENGHILANGKAN KEDUTAN
->MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
->PELEMBAB TERBAIK
->BOOST SKIN ELLASTICITY
->MENGALAKAN SISTESIS KOLEGEN
->MENJADIKAN TONA KULIT SEKATA
->MENGHILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK



Cara pengambilan

Ambil 1 kapsul 30minit sebelum makan pagi
Dan kalu nak kesan yg cepat
Ambil 1 biji pagi dan 1 biji ptg 30 minit sebelum makan.

Minum air kosong sekurang kurangnya 8 gelas sehari

KESAN SEAWAL 3 HARI TAPI LEPAS MAKAN 1 HARI ANDA BOLEH MERASAI PERUBAHAN PADA KULIT ANDA

Sebotol ada 30 biji.
Makan 2biji sehari (selama 1mggu).
lepas 1mggu mkn 1biji je sehari.
15 mnt sebelum sarapan.
Sekotak tahan 30 hari .

Cara pengambilan ..
Ambil 1kapsul 30minit sebelum makan pagi
Dan kalu nak kesan yg cepat
Ambil 1pagi dan 1 ptg 30 minit sebelum makan …

Minum air kosong sekurang kurangnya 8 gelas sehari

Glutacaps Kapsul Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan

Jom cantik dan putih gebus dengan Glutacaps 500mgplus
Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??

Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana
kesannya umpama anda ambik suntikkan...

Kebaikan Glutacaps:
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn..muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan.


GLUTACAPS juga mempunyai Kelulusan KKM: KKM MAL15065008NC

1. Kulit bertambah putih dan glowing
2. Pigmentasi hilang
3. Meratakan tona warna kulit
4. Mengecutkan jerawat
5. Memudarkan parut jerawat
6. Menegangkan kulit
7. Menghilangkan garis garis halus diwajah
8. Mengekalkan kelembapan kulit
9. Pencerahan kulit utk satu badan


KANDUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS

- 350mg PURE L GLUTATHIONE
- 50mg HYALURONIC ACID @ AHA
- 100mg VITAMIN C

PANTANG LARANG:

- Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari.
- Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
- Ibu mengandung 6bulan keatas..
- Menyusu baby boleh ambil
- Umur boleh ambil 15tahun keatas
- Pesakit Cancer dilarang ambil
- Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil.
- Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana? jarakkan sahaja


Info lebih:

Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 1000mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji..

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat, slowly bdn juga akan memutih secara automatik.

awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul.

sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari sbb kita import material yg kualiti shj. kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit.

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni..gabung 3 sekali gus!


So apa tunggu lagi cepat-cepatlah order.
Di mana nak order?
okey sila hubungi no di bawah




Untuk pertanyaan atau belian sila w/s :

Whatsapp : 0163249132
Facebook : Ana hassan



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

CALIPH CEREAL IN THE HOUSE

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



Wow caliph cereal in the house | Ramai ibu-ibu kat luar sana mencari makanan tambahan untuk anak-anak.saya sarankan caliph memang terbaik.makanan yang pastinya halal dan selamat.kalau anak makan makanan berbijirin seperti nestum.caliph cereal adalah makanan yang terbaik.lepas ni ibu-ibu boleh la bertukar ke caliph cereal..









CALIPH CEREAL - NUTRITION FOR EYES.
▶ 100% ORIGINAL
▶ 100% HALAL DAN SELAMAT
▶ 500gram.
▶ Kandungan utama: Beta karotene, susu kambing, maltodekstrin.


Apa kelebihan caliph untuk anak-anak anda??


KELEBIHAN:
-Membantu penjagaan mata.
-Rasa yang melazatkan.
-Membantu tumbesaran anak anda.
-Mencergaskan rohani dan jasmani.
-Menajamkan penglihatan anak anda.
-Meningkatkan imunisasi badan anak anda.
-Menghindar daripada penyakit cirit birit, asma dan demam.
-Membantu menguatkan tulang.
-Memberi tenaga untuk anak anda.

CARA PENGAMBILAN
1. Bancuh dengan air suam / panas.
2. Dimakan ketika sarapan.

.
JOM BERIKAN KHASIAT TERBAIK UNTUK SI KECIL!


HARGA : RM55 SM / RM60 SS HARGA TERMASUK POS


Untuk belian atau pertanyaan sila hubungi atau whatsapp ke :

Whatsapp : +60163249132
Facebook : Ana Hassan




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

29 January 2016

Kurung Zahra Tunic

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



Kurung Zahra Tunic edisi terbaru.kurung ini memang tengah meletop.


Stock ini telah habis di jual.dan akan restock lagi mungkin lebih daripada biasa.
Lagipun sambutan untuk koleksi baru ni memang luar biasa.sambutan yang kebommm...












Cantik kan..





Ukuran saiz




🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ZAHRA KURUNG TUNIC EDISI 2
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹




MATERIAL TOP MOSS CREPE DENGAN THAI SILK DI TANGAN & SKIRT THAI SILK

COLOR: BLACK, DUSTY PINK, FOREST GREEN, ROYAL BLUE DAN BEIGE BROWN

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip di bahagian hadapan baju
-Ditambah aksesori butang hiasan di hadapan baju
-Material fabric yang sangat selesa dipakai
-Potongan tunic yang kasual dan santai
-Potongan pergelangan tangan yang sedikit kembang
-Material thai silk menyerlahkan penggunaan material terbaru
-Skirt jahitan susun belakang
-Design yang TERBARU dan HOT SELLING

KEISTIMEWAAN:
-Breastfeed friendly
-Wudhu friendly
-Tampil simple dan santai dengan fesyen blouse TERKINI
-Boleh digayakan ke office atau pemakaian kasual
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.
-Paling penting, tampil berkeyakinan apabila menggayakan blouse pattern labuh dan menutup punggung.

APA YANG LAGI ISTIMEWA:
Sesekali anda boleh menukar fasion dengan anda boleh menggunakan koleksi top koleksi Zahra ini dengan jeans, palazo atau long pants.
Skirt nya juga sesekali boleh digayakan dengan TOP yang berbeza.


Harganya mampu milik ♥

Price : RM 97 Free postage



Tunggu apa lagi.cepat ambil no terus grab.
jangan tunggu lama-lama,cepatlah bertindak ^^



Untuk pembelian atau pertanyaan sila ke :

page :dress muslimah by qiella
Whatsapp : 0163249132








Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}