Showing posts with label menang. Show all posts
Showing posts with label menang. Show all posts

3 February 2017

Bestnya Dapat Ang Pow


Assalamualaikum





بسم الله الرحمن الرحيم





Best bila dapat ang pow  | 1st entri tahun 2017 terjoin Giveaway yang di war-warkan oleh blogger cute Lyssasecret.com.Tapi rezeki yang tak di jangkakan.Tuah tahun ayam katakan :)
Rupanya saya pun salah 1 pemenang yang bertuah.
Apa lagi Horreyyy lah..
Seronoknya bila dapat ang pow dari www.nile.com.my.

Rezeki bulan Febuary..

Syukur Alhamdulillah..
Terima kasih Nile.com.my






Tahniah pada yang menang.
Lepas ni boleh lah shopping di nile.com.my.



Terima kasih nile.com.my
Gong xi fa cai




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

7 December 2014

Menang GA

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



Menang GA | Alhamdulillah zh menang ni Giveaway Ephyra Skin Bar
yang lepas..tak terlintas pulak zh yang akan tersenarai.yela yang join ramai.jawapan yang mereka berikan pun boleh tahan jugak.tapi tak sangka blog zh tersenarai dalam senarai 50 orang tu.Alhamdulillah..♥♥


Terima kasih sis Mialiana
dan pihak Oceanlife2u
Kerana pilih saya dalam 50 orang tu..tak sangka pulak hehe...happy sangat.tak sabar dah rasanya ni haha..excited



Rezeki Jumaat Lepas



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

15 April 2014

Menang Mini Powerbank Dari Zamani Abe!!

Assalamualaikum



Selamat petang silent readers..


GA yang lepas kat SINI

Senangnya dalam hati..Hati sedang menari-nari keriangan haha..



ZH nak cerita sikit ni, hari tu ZH ada join GA dari Zamani 
Tapi tak sangka pulak rezeki tersenarai dalam 9 peserta dari  166 yang join GA ni ^^
Pemenangnya pilih secara random.
No yang ke 7 dari 9 peserta :)



Terima kasih Zamani Abe ^^




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

25 December 2013

Alhamdulillah..!!


Assalamualaikum




Alhamdulillah...
Syukur..

Rezeki menang GA Mini GA By Emas Putih ♡
Terima kasih EmasPutih.Com dan sponser hadiah GA ni..

Alhamdulillah..
Rezeki baby baru ♥
Hihi.. ^_^

Thanks u alls ♡♡




Maaf tak dapat nak blogging buat masa sekarang ni..
Ni pun menaip guna henpon je.
Tu yang susah sikit nak blogwalking..
Bila ada masa nanti ZH balas jejak2 you alls ok..
Selamat malam Zzz



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}