Showing posts with label kurung erna exclusive. Show all posts
Showing posts with label kurung erna exclusive. Show all posts

17 March 2017

ERNA EXCLUSIVE

Assalamualaikum


بسم الله الرحمن الرحيم



ERNA EXCLUSIVE | Mesti ramai peminat koleksi NFH kan. Untuk dapatkan koleksi erna ni boleh dapatkan di sini. Siapa pernah cuba dan dah memiliki koleksi NFH,pasti mereka bagi feedback yang ohsem ;)
Koleksi kali ni memberikan kelainan sedikit selepas kurung isandra.

Yang terkini ala-ala kebaya gitu.di hiasi batu-batu di pergelangan tangan.
Sekali pandang memang WOW.
Sangat sesuai kesemua majlis.
Koleksi yang Up to date.









Di hiasi dengan diamond ♥



Peach



Emerald green



Royal blue



Nude



Beige brown



Dark blue, Darkpurple & Beige brown



Ukuran letak (ukuran lebar)



MATERIAL PALOMA CREPE DENGAN HIASAN BATU DIAMOND PADA BAHAGIAN PERGELANGAN TANGAN

CIRI-CIRI PALOMA CREPE
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Sangat berkualiti tinggi
-Mudah digosok

COLOR: 6 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok melintang di hadapan baju
-Dihiasi batu diamond di pergelangan tangan
-Design moden kebarung ala kebaya di bahagian hadapan
-Material fabric baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric baru paloma crepe yang hot dimana mendapat permintaan ramai
-Potongan yang selesa dan sopan tetapi moden dengan design ala kebaya
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Elegen dan gaya eksklusif dengan design moden diserikan dengan hiasan batu diamond di bahagian tangan
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt paloma.


HARGA : RM109 FREE POSTAGE
HARGA : RM109 FREE POSTAGE


Apa tunggu lagi??

Cara untuk order :

whatsapp je terus.

http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132

http://wasap.my/60163249132/Saya%20nak%20tahu%20lebih%20lanjut%20baju%20ni




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}