Showing posts with label baju raya. Show all posts
Showing posts with label baju raya. Show all posts

17 March 2017

ERNA EXCLUSIVE

Assalamualaikum


بسم الله الرحمن الرحيم



ERNA EXCLUSIVE | Mesti ramai peminat koleksi NFH kan. Untuk dapatkan koleksi erna ni boleh dapatkan di sini. Siapa pernah cuba dan dah memiliki koleksi NFH,pasti mereka bagi feedback yang ohsem ;)
Koleksi kali ni memberikan kelainan sedikit selepas kurung isandra.

Yang terkini ala-ala kebaya gitu.di hiasi batu-batu di pergelangan tangan.
Sekali pandang memang WOW.
Sangat sesuai kesemua majlis.
Koleksi yang Up to date.









Di hiasi dengan diamond ♥



Peach



Emerald green



Royal blue



Nude



Beige brown



Dark blue, Darkpurple & Beige brown



Ukuran letak (ukuran lebar)



MATERIAL PALOMA CREPE DENGAN HIASAN BATU DIAMOND PADA BAHAGIAN PERGELANGAN TANGAN

CIRI-CIRI PALOMA CREPE
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Sangat berkualiti tinggi
-Mudah digosok

COLOR: 6 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok melintang di hadapan baju
-Dihiasi batu diamond di pergelangan tangan
-Design moden kebarung ala kebaya di bahagian hadapan
-Material fabric baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric baru paloma crepe yang hot dimana mendapat permintaan ramai
-Potongan yang selesa dan sopan tetapi moden dengan design ala kebaya
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Elegen dan gaya eksklusif dengan design moden diserikan dengan hiasan batu diamond di bahagian tangan
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt paloma.


HARGA : RM109 FREE POSTAGE
HARGA : RM109 FREE POSTAGE


Apa tunggu lagi??

Cara untuk order :

whatsapp je terus.

http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132

http://wasap.my/60163249132/Saya%20nak%20tahu%20lebih%20lanjut%20baju%20ni




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

16 March 2017

KURUNG REGINA VI



Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



KURUNG REGINA VI | KINI KEMBALI LAGI.KEPADA SEMUA PEMINAT KURUNG DARI GLORY BOLEH DAPATKAN DI SINI.
HARGA YANG MAMPU MILIK.
DAPATKAN SEMENTARA STOCK MASIH ADA.JEMPUT CUCI MATA DULU..^_^
BERKENAN ATAU TIDAK LAIN CERITA.



























kod kr103,kr104,kr105,kr106,kr107,kr108


KURUNG REGINA VI



. Material lycra Glory. Selesa dipakai dan berkualiti :)
. Nursing friendly
. Wudhu' friendly
. Tahan lasak dan mudah jaga
. Ironless, itu yang penting =)
. Harga : Rm109 Free postage


Cara untuk tempahan sila :

whatsapp terus.☎


http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132
http://www.wasap.my/60163249132

http://wasap.my/60163249132/Saya%20nak%20order%20baju%20kurung





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

13 August 2015

DRESS AMALINA

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Dress amalina | Pstt pstt dah ada baju untuk raya haji ke belum? Kalau tak ada boleh
la usha kat sini.Koleksinya yang sangat menarik.
sekarang nak shopping hanya di hujung jari je.
tak payah pergi jauh-jauh dah.senang kan..

Jom cuci mata kat bawah..
tengok sampai naik juling biji mata pun tak apa.. ^_^
















Semuanya cantik-cantik kan.



AMALINA DRESS

- NURSING & WUDHUK FRIENDLY (ZIP)

Material High Quality Moss Crepe * bf &
nursing friendly *

Size M , XL , 3XL

Measurement

M

Length: 138cm / 54.5 inch
Shoulder: 36 cm / 14.5 inch
Sleeve : 58 cm / 23 inch
Armhole: 42 cm / 16.5 inch
Bust: 92 cm / 36 inch
Waist: 96 cm / 38 inch
Hip : 118 cm / 46.5 inch

XL

Length: 138 cm / 54.5 inch
Shoulder: 41 cm / 16 inch
Sleeve : 60 cm / 23.5 inch
Armhole: 48 cm / 19 inch
Bust: 104 cm / 41 inch
Waist: 108 cm / 42.5 inch
Hip : 130 cm / 51 inch

3XL

Length: 138 cm / 54.5 inch
Shoulder: 45 cm / 18 inch
Sleeve : 60 cm / 23.5 inch
Armhole: 54 cm / 21 inch
Bust: 116 cm / 45.5 inch
Waist: 124 cm / 49 inch
Hip : 140 cm / 55 inch

PRICE RM95 SM
PRICE RM100 SS



Jangan tunggu sampai habis stock..
kalau tak menangis bak hang..
Whatsapp je no kat bawah tu..



CARA NAK ORDER SILA WASAP +6018-3828740



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}