Showing posts with label Zanahassan. Show all posts
Showing posts with label Zanahassan. Show all posts

25 January 2017

ZUHAIRA KURUNG TUNIC

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم




ZUHAIRA KURUNG TUNIC | NAK PROMOT JUALAN PULAK MALAM NI.OPSSS JANGAN KECAM SAYA :)
ESOK DAH CUTI SEKOLAH.MALAM NI SIAPA YANG BELUM TIDO LAGI SINGGAH SKODENG SINI
SEKEJAP ^_^

MATERIAL MOSS CREPE & THAI SILK MEMANG BEST.
TAK RUGI KALAU GRAB DAN BERBALOI DENGAN HARGANYA.


COLOR: ADA 9 WARNA

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
-Design belahan kembang di pergelangan tangan
-Design moden dengan belahan bahagian depan
-Material yang sejuk, lembut dan sangat selesa dipakai
-Fabric thai silk yang hot menambah seri design
-Potongan skirt duyung kembang (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Mudah disarung
-Breasfeed friendly
-Wudhu friendly
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan tunic Zuhaira dengan skirt/pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt thai silk.


CANTIK TAK..
JEMPUT CUCI MATA SEMUA ^_^































HARGA :

RM109.00 FREE POSTAGE

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ? 10 YANG TERAWAL DAPATKAN HARGA PROMO :-
SILA WHATSAPP : TAIP "ZUHAIRA KURUNG TUNIC PROMOSI"



SESIAPA YANG NAK ORDER ZUHAIRA KURUNG TUNIC : -

CARA ORDER:

WHATSAPP : 016-3249132
FB PAGE : GALLERY QIELLACOLLECTION
FB : ANA HASSAN


P/S: Postage untuk ZUHAIRA KURUNG TUNIC II akan dipos pada selasa ini.



TERIMA KASIH..



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

13 January 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Assalamualaikum
بسم الله الرحمن الرحيم




Wah lamanya tak update blog.sudah setahun gamaknya.lama gilerrrr tu menyepikan diri.Okey tahun 2017,tahun baru untuk memulakan langkah pertama nak update blog.confiden tu penting walaupun tak yakin pada diri sendiri sebenarnya hehe..
blog ni biasa-biasa je.suam suam kuku jerrrr.kalau nak story memang banyak lah.tapi ada ke yang nak baca blog ni lagi? Okey,nak tak nak kena teruskan jugak..kipidap dungibab..go go caiyokkk.
Langkah pertama join GA dulu.
Tq lysaa,saya dah join :*

Malam ni tak nak story panjang lebar.
Join dulu sebelum terlambat,
mudahan ada rezeki join GA dari Nile
Website Nile.com.my ada pelbagai jenis barang di jual.macam-macam ado.

Kau ghase??

Rugi oooo sapa-sapa tak join.hadiahnya lumayan..saya pun dah join,saja nak cuba nasib jugak.



www.nile.com.my



Klik Sini

Product:  Male/ Female Canvas Shoes
CNY2017 Sales price: RM15.50
Date: 13/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Klik Sini

Product Storage Box
CNY2017 Sales price: RM19.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Klik Sini

Product: Woan bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only


Klik Sini

Product: HaniyaBlouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only



Nile.com.my

Product: Cardigan
CY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

12 February 2016

CALIPH Supplement For Kids

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم





Caliph supplement for kids | Perhatian Ibu Bapa!! Anda Ada Masalah Ni?.

1) Anak lambat membaca?
2) Anak susah mengira?
3) Anak lambat pick up?
4) Anak 'slow' dalam akademik?

Kalau "YA"
Anda berada di tempat yang betul!


Jawapannya di sini. Insyaallah kami boleh bantu..
Inilah Caliph Supplement For Kids!!.









Caliph Supplement For Kids



- Makanan Tambahan dalam bentuk jus yang diperbuat
daripada buah buahan sunnah dan diperakui sangat berkesan
dalam membantu merangsang fungsi otak kanak-kanak.
Hanya perlu minum 2 kali sehari.Kesan seawal 1-2 minggu pengambilan,Insha Allah..

✔ Selamat Digunakan
✔ Terjual lebih 500,000 unit di seluruh Malaysia
✔ 9 daripada 10 ibu bapa berpuas hati dgn Caliph Sunnah Supplement.


Caliph Supplement ini boleh bantu anak puan.
Bantu selesaikan masalah pening kepala puan..

Ehh jap! Bukan kami je yg cakap tau,
ramai customer yang bagitau macam tu.
Siap repeat oder lagi.








Ramai ibu-ibu bagi feedback yang positif..♥



Caliph dapat bantu anak-anak anda:


Meningkatkan Antibodi
Membantu Tumbesaran
Mengekalkan Kesihatan
Tambah selera makan
Mengelakkan Sembelit
Menambah tenaga
Meningkatkan daya tumpuan dlm pelajaran..



Apa itu CALIPH?.

Jus berasaskan makanan Sunnah iaitu
KURMA KISMIS
BUAH TIN
DELIMA
MADU
OMEGA 3 & OMEGA 6
APRIKOT

membantu perkembangan dan meningkat
fungsi OTAK kanak2 seawal
1 TAHUN.InshaAllah dgn mengamalkan jus ini yg
MENGANDUNGI SUMBER-SUMBER TERBAIK yang disebutkan
di dalam Al-Quran,
akan memberi KESAN BAIK kepada anak-anak anda.
Dengan perisa buah buahan campuran yg LAZAT,anak-anak
anda pasti senang untuk mengamalkan minuman
sunnah ini yang akan membantu perkembangan mereka
seperti MENGHAFAL AL-QURAN,
KECERGASAN dan IMUNISASI.Semua tu dgn izin Allah jugak.
Usaha dan serah pada Allah.

Insha Allah..




Harga Asal RM80 sebotol (350ml)

Nak harga promosi ???

‪‬HARGA PROMOSI : RM55.00 SHJ


Cepat order selagi masih promosi ♥



Untuk belian sila :

cod kuala selangor di sediakan..

Call /Whatsapp 0163249132.


#‎CaliphKidsExpert‬‪
#‎CaliphSunnahSupplement‬‪
#‎MamaNakCaliph‬ ‪
#‎MiaDutaCaliph‬
#Sayajual
#Milobenikattepi






Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

8 February 2016

KEBAIKKAN GLUTACAPS

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم




{ Info GLUTACAPS }



GLUTACAPS 500MG PLUS | SEKIRANYA KULIT ANDA GELAP JGN BERSEDIH KITA DAH JUMPA FORMULANYA..!!!

Kombinasi gabungan pure bahan bahan semulajadi dan kadar dos yg mampu memberi keberkesanan yg terbaikkk…















GABUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS MAMPU MEMBANTU…

->MENCERAHKAN KULIT
->ANTIOXIDAN
->AGEN DETOX
->MEMPERBAIKI SISTEM PERTAHANAN IMUNISASI
->MERAWAT KATARAKS DAN GLUKOMA
->MENINGKATKAN TENAGA
->MEMBERI TIDUR YG LEBIH BAIK
->MENGEKALKAN KANDUNGAN AIR INI MENYEBABKAN KULIT TEGANG DAN MENGHILANGKAN GARIS GARIS HALUS
->MENGHILANGKAN KEDUTAN
->MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
->PELEMBAB TERBAIK
->BOOST SKIN ELLASTICITY
->MENGALAKAN SISTESIS KOLEGEN
->MENJADIKAN TONA KULIT SEKATA
->MENGHILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK



Cara pengambilan

Ambil 1 kapsul 30minit sebelum makan pagi
Dan kalu nak kesan yg cepat
Ambil 1 biji pagi dan 1 biji ptg 30 minit sebelum makan.

Minum air kosong sekurang kurangnya 8 gelas sehari

KESAN SEAWAL 3 HARI TAPI LEPAS MAKAN 1 HARI ANDA BOLEH MERASAI PERUBAHAN PADA KULIT ANDA

Sebotol ada 30 biji.
Makan 2biji sehari (selama 1mggu).
lepas 1mggu mkn 1biji je sehari.
15 mnt sebelum sarapan.
Sekotak tahan 30 hari .

Cara pengambilan ..
Ambil 1kapsul 30minit sebelum makan pagi
Dan kalu nak kesan yg cepat
Ambil 1pagi dan 1 ptg 30 minit sebelum makan …

Minum air kosong sekurang kurangnya 8 gelas sehari

Glutacaps Kapsul Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan

Jom cantik dan putih gebus dengan Glutacaps 500mgplus
Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??

Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana
kesannya umpama anda ambik suntikkan...

Kebaikan Glutacaps:
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn..muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan.


GLUTACAPS juga mempunyai Kelulusan KKM: KKM MAL15065008NC

1. Kulit bertambah putih dan glowing
2. Pigmentasi hilang
3. Meratakan tona warna kulit
4. Mengecutkan jerawat
5. Memudarkan parut jerawat
6. Menegangkan kulit
7. Menghilangkan garis garis halus diwajah
8. Mengekalkan kelembapan kulit
9. Pencerahan kulit utk satu badan


KANDUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS

- 350mg PURE L GLUTATHIONE
- 50mg HYALURONIC ACID @ AHA
- 100mg VITAMIN C

PANTANG LARANG:

- Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari.
- Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
- Ibu mengandung 6bulan keatas..
- Menyusu baby boleh ambil
- Umur boleh ambil 15tahun keatas
- Pesakit Cancer dilarang ambil
- Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil.
- Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana? jarakkan sahaja


Info lebih:

Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 1000mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji..

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat, slowly bdn juga akan memutih secara automatik.

awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul.

sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari sbb kita import material yg kualiti shj. kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit.

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni..gabung 3 sekali gus!


So apa tunggu lagi cepat-cepatlah order.
Di mana nak order?
okey sila hubungi no di bawah




Untuk pertanyaan atau belian sila w/s :

Whatsapp : 0163249132
Facebook : Ana hassan



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

CALIPH CEREAL IN THE HOUSE

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



Wow caliph cereal in the house | Ramai ibu-ibu kat luar sana mencari makanan tambahan untuk anak-anak.saya sarankan caliph memang terbaik.makanan yang pastinya halal dan selamat.kalau anak makan makanan berbijirin seperti nestum.caliph cereal adalah makanan yang terbaik.lepas ni ibu-ibu boleh la bertukar ke caliph cereal..









CALIPH CEREAL - NUTRITION FOR EYES.
▶ 100% ORIGINAL
▶ 100% HALAL DAN SELAMAT
▶ 500gram.
▶ Kandungan utama: Beta karotene, susu kambing, maltodekstrin.


Apa kelebihan caliph untuk anak-anak anda??


KELEBIHAN:
-Membantu penjagaan mata.
-Rasa yang melazatkan.
-Membantu tumbesaran anak anda.
-Mencergaskan rohani dan jasmani.
-Menajamkan penglihatan anak anda.
-Meningkatkan imunisasi badan anak anda.
-Menghindar daripada penyakit cirit birit, asma dan demam.
-Membantu menguatkan tulang.
-Memberi tenaga untuk anak anda.

CARA PENGAMBILAN
1. Bancuh dengan air suam / panas.
2. Dimakan ketika sarapan.

.
JOM BERIKAN KHASIAT TERBAIK UNTUK SI KECIL!


HARGA : RM55 SM / RM60 SS HARGA TERMASUK POS


Untuk belian atau pertanyaan sila hubungi atau whatsapp ke :

Whatsapp : +60163249132
Facebook : Ana Hassan




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

22 January 2016

Tak Kena Pada Tempatnya

Assalamualaikum





بسم الله الرحمن الرحيم






Tak kena pada tempatnya | Manusia ni satu je perangainya..salah satunya suka tunding jari kat orang lain.Walaupun itu bukannya salah kita.Tapi bermati-matian di tundingnya..hah amik kau (dgn nada xpuas hati, sambil bulatkan biji mata,tangan cekak pinggang)







Walaupun ianya bukan jadi isu besar,tapi kerana mulut seorang je.indah khabar dari rupa.cerita sebenar lain,tapi sebaliknya bila di sampaikan ke pihak ke 3 , 4 dan seterusnya.dah jadi lain.Salah satunya suka tokok tambah cerita..cerita dah seoloknya cukup gula,garamnya.,tapi bila orang lain yang sampaikan,di tambahnya ajinamoto.nak lagi pedas masin.tambah lagi garam dan cili..huh klu dah jadi macam tu..apa lagi perang mulut.atau mengata segala macam.dosanya tanggunglah sendiri.


Tapi tak mengapa,Allah Maha Adil.kita hanya merancang.semua yang berlaku
di luar kemampuan kita..Hanya Dia yang tahu segalanya.
Bertabahlah duhai hati.



Tapi Allah nak tunjuk sekejap je..
sebelum ni kau tunding jari,salahkan itu ini.
Mau tak terkezut di buatnya.,tetiba je..mau x sentap..(muka masam mencuka sambil dahi berkerut )Padan muka kan..nasib lah ye haha..


Tapi bila mulut main cakap lepas je..tengok-tengok dulu orang tu macam mana.lain orang lain-hatinya.tapi tetap warna merahlah.takkan warna putih atau pink pulak.kalau lain dari warna merah,itu mesti zombi ngeh ngeh.
Ada jenis yang makan dalam,ada yang makan luar,ada jugak yang makan dalam bilik kiki..

Apapun jangan lah sesuka hatimu nak salahkan orang itulah, orang inilah.





Silap pilih orang.orang lain boleh lah di tunjal-tunjalnya.. (nah tonyoh tonyoh lagi )sambil kacip bibir sebab geram..



Apa boleh buat kita ni manusia tak pernah lari dari melakukan kesilapan.Tapi kalau ianya boleh memutuskan persaudaraan sesama Islam.Minta maaflah sebelum terlambat..





Sekian


Salam Jumaat.
Penghulu segala hari.



Wassalam..




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

30 August 2015

Batik Songket Murah

Assalamualaikum




Batik songket murah | Ada yang tercari-cari batik songket yang murah??
okey sekarang tak perlu risau kini zana ada jual..stock zana ambil dari sarawak.
Jom cuci mata sikit..ada lagi corak lain..hanya yang ni sahaja dapat share.






















Kalau ada yang berkenan di hati boleh whatsapp no kat bawah tu ye..


Harga serendah RM28
Borong min 10 helai
Exc pos


Untuk tempahan sila whatsapp 0183828740



Stock terhad



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

14 August 2015

Kad Raya Ke 2 & 3 Dari Zaza & Sheda

Assalamualaikum


بسم الله الرحمن الرحيم




Kad Raya Ke 2 & 3 Dari Zaza & Sheda | Terima kasih Zaza &
Sheda,kad raya u all memang comey :)
Inilah kad raya yang terakhir pada tahun 2015.haha sedey huhu..tumpang sandor kat bahu abe sado jap..( suami lah ) maaf lah hanya ucapan terima kasih sahaja..
Insyaallah kalau umur panjang kita balas kad raya ye hehe..

Jom terjah blog mereka..














Jom kenali mereka berdua..memang best kawan dengan mereka tau..
yang paling syok bila kita tegur dan kenal dekat alam maya je.walau tak pernah
bersua muka,mereka tak sombong tau.mereka baik peramah dan yang paling best comey.
ini ihklas dari hati,ini bukan bodek,bukan kaki kipas tau.



So Tak kenal maka tak cinta..kalau dah kenal mula la nak jatuh cinta.
Tapi jangan salah faham ye..


Mereka berdua masih single lagi..eh eh eh tapi kena tanya tuan punya badan lah..
kan salah kan kena debushhhh lak nanti haha...







Terima kasih daun keladi..








Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

13 August 2015

DRESS AMALINA

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Dress amalina | Pstt pstt dah ada baju untuk raya haji ke belum? Kalau tak ada boleh
la usha kat sini.Koleksinya yang sangat menarik.
sekarang nak shopping hanya di hujung jari je.
tak payah pergi jauh-jauh dah.senang kan..

Jom cuci mata kat bawah..
tengok sampai naik juling biji mata pun tak apa.. ^_^
















Semuanya cantik-cantik kan.



AMALINA DRESS

- NURSING & WUDHUK FRIENDLY (ZIP)

Material High Quality Moss Crepe * bf &
nursing friendly *

Size M , XL , 3XL

Measurement

M

Length: 138cm / 54.5 inch
Shoulder: 36 cm / 14.5 inch
Sleeve : 58 cm / 23 inch
Armhole: 42 cm / 16.5 inch
Bust: 92 cm / 36 inch
Waist: 96 cm / 38 inch
Hip : 118 cm / 46.5 inch

XL

Length: 138 cm / 54.5 inch
Shoulder: 41 cm / 16 inch
Sleeve : 60 cm / 23.5 inch
Armhole: 48 cm / 19 inch
Bust: 104 cm / 41 inch
Waist: 108 cm / 42.5 inch
Hip : 130 cm / 51 inch

3XL

Length: 138 cm / 54.5 inch
Shoulder: 45 cm / 18 inch
Sleeve : 60 cm / 23.5 inch
Armhole: 54 cm / 21 inch
Bust: 116 cm / 45.5 inch
Waist: 124 cm / 49 inch
Hip : 140 cm / 55 inch

PRICE RM95 SM
PRICE RM100 SS



Jangan tunggu sampai habis stock..
kalau tak menangis bak hang..
Whatsapp je no kat bawah tu..



CARA NAK ORDER SILA WASAP +6018-3828740



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

7 August 2015

Kad Raya Pertama Dari GMBM

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Kad Raya Pertama dari GMBM | Masih belum terlewat untuk ucapkan Selamat hari raya maaf zahir dan batin.terima kasih kad raya pertama dari GMBM.Tak sangka pulak dapat kad raya dari GMBM ni.Memula macam terharu sebab ada jugak orang hantar kad rayo hehe
tahun ni zana memang slow gilerrr nak blogging..tak tahulah kenapa..
nak update pun slow.maaf la korang semua yang follow tu ye..
korang semua penat-penat je follow tetiba blog ni tak berupdate..
lagi pun anak masih zana masih kecil lagi.itu yang jarang,tak ada masa sangat nak aktif..
maaf ye.


Tapi korang semua memang terbaiklah..





Ok inilah kad rayo dari GMBM..terima kasih daun keladi..






kalau ada rezeki panjang umor tahun depan nak kad lagi hehe..

Maaf la di atas kelewatan nak update ye..dah naik cendawan dah tersimpan dalam draf..lupo nak publish haha..




P/s : Kelayakkan nak join group GMBM tu,syaratnya perlu la seorang mama ye..
Khas untuk mama mama je..untuk papa papa tu harap maaf tak ada hehe..


Terima kasih sudi baca :)






Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}