Showing posts with label Riview. Show all posts
Showing posts with label Riview. Show all posts

29 January 2016

Kurung Zahra Tunic

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



Kurung Zahra Tunic edisi terbaru.kurung ini memang tengah meletop.


Stock ini telah habis di jual.dan akan restock lagi mungkin lebih daripada biasa.
Lagipun sambutan untuk koleksi baru ni memang luar biasa.sambutan yang kebommm...












Cantik kan..





Ukuran saiz




🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ZAHRA KURUNG TUNIC EDISI 2
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹




MATERIAL TOP MOSS CREPE DENGAN THAI SILK DI TANGAN & SKIRT THAI SILK

COLOR: BLACK, DUSTY PINK, FOREST GREEN, ROYAL BLUE DAN BEIGE BROWN

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip di bahagian hadapan baju
-Ditambah aksesori butang hiasan di hadapan baju
-Material fabric yang sangat selesa dipakai
-Potongan tunic yang kasual dan santai
-Potongan pergelangan tangan yang sedikit kembang
-Material thai silk menyerlahkan penggunaan material terbaru
-Skirt jahitan susun belakang
-Design yang TERBARU dan HOT SELLING

KEISTIMEWAAN:
-Breastfeed friendly
-Wudhu friendly
-Tampil simple dan santai dengan fesyen blouse TERKINI
-Boleh digayakan ke office atau pemakaian kasual
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.
-Paling penting, tampil berkeyakinan apabila menggayakan blouse pattern labuh dan menutup punggung.

APA YANG LAGI ISTIMEWA:
Sesekali anda boleh menukar fasion dengan anda boleh menggunakan koleksi top koleksi Zahra ini dengan jeans, palazo atau long pants.
Skirt nya juga sesekali boleh digayakan dengan TOP yang berbeza.


Harganya mampu milik ♥

Price : RM 97 Free postage



Tunggu apa lagi.cepat ambil no terus grab.
jangan tunggu lama-lama,cepatlah bertindak ^^



Untuk pembelian atau pertanyaan sila ke :

page :dress muslimah by qiella
Whatsapp : 0163249132








Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

27 October 2014

Andaman | Solekan Pengantin By Liena's D' Touch

Assalamualaikum



Andaman | Solekan pengantin By Liena's D'Touch

Di hari bersejarah pastinya kita ingin cantik dan nampak lain gitu..Bila lagi nak melaram kan.Memandangkan sekarang ni musim orang kahwin.
Mesti anda tercari-cari kat mana nak dapatkan juru makeup kan.
Ok tak apa,jangan risau,malam ni zh nak kongsikan kat mana nak dapatkan Jurusolek ni..

Yang berdekatan kuala selangor boleh cuba makeup by liena's d'touch ni..
kenapa zh sarankan dia untuk anda kat luar sana???

Sebabnya dia makeup cantik sangat..memang puas hati,dia pernah makeup adik zh untuk photoshoot suatu ketika dahulu.



Kat bawah ni zh kongsikan hasil kerja tangannya.


















Owner Tudung Murni pun di solek olehnya jugak.

Siapakah Murni??
Ok nantikan next entri ye..hehe..






Kat bawah ni senarai harga Makeup : -

- Sanding RM 250
- Akad Nikah RM 180
- Bertunang RM 150
- Lain-lain RM 100


Kalau ada event apa-apa dan nak try makeup darinya boleh la hubunginya untuk tahu lebih detail lagi.
Kalau di luar kawasan casnya berbeza sikit.
Tapi harganya boleh runding lagi tau..


Hubungi di : -

Facebook Liena's D'Touch
Contact us @ WhatSapp : 018 3772808
Atau terus ke butik beliau Lienas Boutique belakang 1Plaza di Kuala Selangor.




P/S : Kalau nak makeup untuk dinner,dating dengan suami ke,untuk apa jenis event pun di sediakan jugak.




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}