Showing posts with label Review. Show all posts
Showing posts with label Review. Show all posts

26 September 2016

 8 Sebab  untuk Dapatkan Honor 8

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



8 sebab untuk saya Dapatkan Honor 8 | Wow memang berbaloi lah kalau dapat Honor 8 ni kan.siapa tak seronok kan.ciri-cirinya yang sangat menarik.Saya yang tengok pun dah terbeliak biji mata.kalau dapat ni memang melompat kegembiraanlah gamoknya.zana ni bab gadget ni memang suka sangat.tapi antara mampu dengan tak mampu jela dapat milikinya.






Jenama Huawei paling di minati oleh semua
lapisan masyarakat.lebih-lebih lagi ada keluaran baru dari Huawei Honor 8.
Siapa sahaja yang excited bila dapat memilikinya.







Huawei Bawakan Model Dengan Dual Kamera
Memang terbaik sangat.sesuai sangat lah yang kaki selpie macam zana ni hihi..







Oh sampai tak tidur malam.termimpikan Honor 8 ni.
Sampailah berangan gitu haha..kau rasa berbaloi tak???? (ayat paling kejam) hohoho..
Berbaloi sangat siapa yang dapat miliki Honor 8 ni tau.
Duk felling2 jap hehe..(berangan dengan Honor 8)



Designnya yang sangat menarik.








Di bahagian belakangnya Honor 8 membawakan Dual 12 Megapixel kamera dengan bukaan Aperture F2.2 manakala untuk selfie pula, ia menyediakan 8 Megapixel dengan Aperture F2.4.cantik sangat tu.


Bahagian dalam pula ia membawakan spesifikasi yang agak mantap. Peranti ini dimuatkan dengan 4 GB RAM serta 64 GB memori terbina. Slot microSD juga disediakan untuk telefon pintar ini. Selain itu, Huawei Honor 8 dikuasai dengan pemproses buatan Huawei, skrin 950 dengan kemampuan CPU 8-Teras.


Fungsi lain yang hadir termasuk sambungan 4G LTE, Dual SIM, Pengimbas cap jari, sambungan Usb Type C serta kapasiti bateri 3,000 mAh. Peranti ini juga tersedia dengan Android 6.0 MarshMallows dengan antara muka Huawei EMUI 4.1. Spesifikasi Honor 8 sepenuhnya seperti di bawah.


•Paparan sebesar 5.2 inci dengan pilihan resolusi 1080 x 1920 pixels
•Pemproses Huawei Kirin 950Memori Dalaman 32/64 GB serta 3/4 GB RAM
•Kamera Utama Dual 12 Megapixel dan Aperture F2.2
•Kamera Selfie 8 Megapixel, F2.4
•Sambunga 4G LTE, WiFi, Bluetooth, Infrared
•Bateri 3000 mAh
•Hadir Dengan Platform Android 6.0 (Marshmallow)






Honor 8 mempunyai FHD 5.2-inci paparan (1920x1080) AMOLED dan dikuasakan oleh OCTA-core Kirin 950 chipset dengan 4GB RAM dan 32GB / 64GB ROM yang boleh diperkembangkan sehingga 128GB menggunakan kad microSD.

Terdapat juga reka bentuk bulat sensor cap jari 3D di bawah kamera belakang yang membolehkan anda membuka kunci peranti dalam hanya 0.4 saat.


Mengapa Anda Perlu Pilih Honor 8?

Reka bentuk yang mudah, Honor 8 mempunyai kamera belakang dan kamera hadapan menghadap dilengkapi dengan teknologi untuk membantu anda untuk mengambil gambar sendiri yang jelas dan mudah.

Sesuai jugak untuk di jadikan hadiah atau hantaran perkahwinan pasangan anda.memang berbaloi sangat.pastinya bakal isteri atau suami mesti gembira.






Honor 8: Ciri-ciri yang Awesome.

Honor 8 mungkin adalah salah satu telefon pintar dalam permintaan paling tinggi oleh Huawei.
Honor 8 direka untuk ketepatan. Setiap bahagian telefon pintar ini untuk memastikan ia di teliti dengan perkhidmatan dan fungsi.
Dicipta dengan 15 lapisan, ia memberikan telefon pintar kemasan yang bergaya, membuat ia hanya tekstur yang tepat dan telapak tangan anda akan selesa. Direka dengan Dual kaca 2.5 D dengan tepi bulat, ia akan berasa sempurna dan selesa sepanjang hari.






Honor 8: Fungsi Mengagumkan dan Ciri-ciri.

Dikuasakan oleh 2.3 GHz OCTA-Core CPU dan i5 Co-pemproses, anda boleh mengharapkan bahawa peralihan antara aplikasi dan ciri-ciri akan menjadi lancar, membuat proses navigasi keseluruhannya dengan mudah.

Skrin 5,2 penuh definisi tinggi (FHD) paparan menjanjikan skrin yang membolehkan anda menonton video kegemaran anda atau bermain permainan video anda dalam definisi yang jelas dan menarik.

Bentuk dengan ciri-ciri yang mengagumkan bahawa ia menawarkan, Honor 8 telefon pintar disokong oleh mAh bateri 3000 yang boleh dikenakan pada kadar yang mengagumkan. Dengan teknologi pengecasan pantas 9V / 2A, anda boleh meningkatkan bateri sehingga 47% dalam masa 30 minit.

Jika anda berminat untuk mendapatkannya, anda boleh mendapatkannya yang pertama dari Lazada Malaysia bermula hari ini!





Ia kini boleh di beli melalui Lazada Malaysia dengan tawaran istimewa dan menawarkan dengan harga yang mampu milik.







Terdapat 2 pilihan :

Honor 8 dengan 4GB RAM + 64GB ROM
RM1,800.00

Honor 8 dengan 4GB RAM + 32GB ROM
Harga : 1,699.00





Dapatkan Honor 8 di Lazada sekarang! Click
Lazada's My Cybersale bermula 26 - 30 Sept. lihat di sini Mycybersale


Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

12 February 2016

CALIPH Supplement For Kids

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم





Caliph supplement for kids | Perhatian Ibu Bapa!! Anda Ada Masalah Ni?.

1) Anak lambat membaca?
2) Anak susah mengira?
3) Anak lambat pick up?
4) Anak 'slow' dalam akademik?

Kalau "YA"
Anda berada di tempat yang betul!


Jawapannya di sini. Insyaallah kami boleh bantu..
Inilah Caliph Supplement For Kids!!.









Caliph Supplement For Kids



- Makanan Tambahan dalam bentuk jus yang diperbuat
daripada buah buahan sunnah dan diperakui sangat berkesan
dalam membantu merangsang fungsi otak kanak-kanak.
Hanya perlu minum 2 kali sehari.Kesan seawal 1-2 minggu pengambilan,Insha Allah..

✔ Selamat Digunakan
✔ Terjual lebih 500,000 unit di seluruh Malaysia
✔ 9 daripada 10 ibu bapa berpuas hati dgn Caliph Sunnah Supplement.


Caliph Supplement ini boleh bantu anak puan.
Bantu selesaikan masalah pening kepala puan..

Ehh jap! Bukan kami je yg cakap tau,
ramai customer yang bagitau macam tu.
Siap repeat oder lagi.








Ramai ibu-ibu bagi feedback yang positif..♥



Caliph dapat bantu anak-anak anda:


Meningkatkan Antibodi
Membantu Tumbesaran
Mengekalkan Kesihatan
Tambah selera makan
Mengelakkan Sembelit
Menambah tenaga
Meningkatkan daya tumpuan dlm pelajaran..



Apa itu CALIPH?.

Jus berasaskan makanan Sunnah iaitu
KURMA KISMIS
BUAH TIN
DELIMA
MADU
OMEGA 3 & OMEGA 6
APRIKOT

membantu perkembangan dan meningkat
fungsi OTAK kanak2 seawal
1 TAHUN.InshaAllah dgn mengamalkan jus ini yg
MENGANDUNGI SUMBER-SUMBER TERBAIK yang disebutkan
di dalam Al-Quran,
akan memberi KESAN BAIK kepada anak-anak anda.
Dengan perisa buah buahan campuran yg LAZAT,anak-anak
anda pasti senang untuk mengamalkan minuman
sunnah ini yang akan membantu perkembangan mereka
seperti MENGHAFAL AL-QURAN,
KECERGASAN dan IMUNISASI.Semua tu dgn izin Allah jugak.
Usaha dan serah pada Allah.

Insha Allah..




Harga Asal RM80 sebotol (350ml)

Nak harga promosi ???

‪‬HARGA PROMOSI : RM55.00 SHJ


Cepat order selagi masih promosi ♥



Untuk belian sila :

cod kuala selangor di sediakan..

Call /Whatsapp 0163249132.


#‎CaliphKidsExpert‬‪
#‎CaliphSunnahSupplement‬‪
#‎MamaNakCaliph‬ ‪
#‎MiaDutaCaliph‬
#Sayajual
#Milobenikattepi






Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

8 February 2016

KEBAIKKAN GLUTACAPS

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم




{ Info GLUTACAPS }



GLUTACAPS 500MG PLUS | SEKIRANYA KULIT ANDA GELAP JGN BERSEDIH KITA DAH JUMPA FORMULANYA..!!!

Kombinasi gabungan pure bahan bahan semulajadi dan kadar dos yg mampu memberi keberkesanan yg terbaikkk…















GABUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS MAMPU MEMBANTU…

->MENCERAHKAN KULIT
->ANTIOXIDAN
->AGEN DETOX
->MEMPERBAIKI SISTEM PERTAHANAN IMUNISASI
->MERAWAT KATARAKS DAN GLUKOMA
->MENINGKATKAN TENAGA
->MEMBERI TIDUR YG LEBIH BAIK
->MENGEKALKAN KANDUNGAN AIR INI MENYEBABKAN KULIT TEGANG DAN MENGHILANGKAN GARIS GARIS HALUS
->MENGHILANGKAN KEDUTAN
->MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
->PELEMBAB TERBAIK
->BOOST SKIN ELLASTICITY
->MENGALAKAN SISTESIS KOLEGEN
->MENJADIKAN TONA KULIT SEKATA
->MENGHILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK



Cara pengambilan

Ambil 1 kapsul 30minit sebelum makan pagi
Dan kalu nak kesan yg cepat
Ambil 1 biji pagi dan 1 biji ptg 30 minit sebelum makan.

Minum air kosong sekurang kurangnya 8 gelas sehari

KESAN SEAWAL 3 HARI TAPI LEPAS MAKAN 1 HARI ANDA BOLEH MERASAI PERUBAHAN PADA KULIT ANDA

Sebotol ada 30 biji.
Makan 2biji sehari (selama 1mggu).
lepas 1mggu mkn 1biji je sehari.
15 mnt sebelum sarapan.
Sekotak tahan 30 hari .

Cara pengambilan ..
Ambil 1kapsul 30minit sebelum makan pagi
Dan kalu nak kesan yg cepat
Ambil 1pagi dan 1 ptg 30 minit sebelum makan …

Minum air kosong sekurang kurangnya 8 gelas sehari

Glutacaps Kapsul Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan

Jom cantik dan putih gebus dengan Glutacaps 500mgplus
Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??

Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana
kesannya umpama anda ambik suntikkan...

Kebaikan Glutacaps:
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn..muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan.


GLUTACAPS juga mempunyai Kelulusan KKM: KKM MAL15065008NC

1. Kulit bertambah putih dan glowing
2. Pigmentasi hilang
3. Meratakan tona warna kulit
4. Mengecutkan jerawat
5. Memudarkan parut jerawat
6. Menegangkan kulit
7. Menghilangkan garis garis halus diwajah
8. Mengekalkan kelembapan kulit
9. Pencerahan kulit utk satu badan


KANDUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS

- 350mg PURE L GLUTATHIONE
- 50mg HYALURONIC ACID @ AHA
- 100mg VITAMIN C

PANTANG LARANG:

- Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari.
- Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
- Ibu mengandung 6bulan keatas..
- Menyusu baby boleh ambil
- Umur boleh ambil 15tahun keatas
- Pesakit Cancer dilarang ambil
- Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil.
- Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana? jarakkan sahaja


Info lebih:

Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 1000mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji..

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat, slowly bdn juga akan memutih secara automatik.

awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul.

sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari sbb kita import material yg kualiti shj. kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit.

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni..gabung 3 sekali gus!


So apa tunggu lagi cepat-cepatlah order.
Di mana nak order?
okey sila hubungi no di bawah




Untuk pertanyaan atau belian sila w/s :

Whatsapp : 0163249132
Facebook : Ana hassan



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

CALIPH CEREAL IN THE HOUSE

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



Wow caliph cereal in the house | Ramai ibu-ibu kat luar sana mencari makanan tambahan untuk anak-anak.saya sarankan caliph memang terbaik.makanan yang pastinya halal dan selamat.kalau anak makan makanan berbijirin seperti nestum.caliph cereal adalah makanan yang terbaik.lepas ni ibu-ibu boleh la bertukar ke caliph cereal..









CALIPH CEREAL - NUTRITION FOR EYES.
▶ 100% ORIGINAL
▶ 100% HALAL DAN SELAMAT
▶ 500gram.
▶ Kandungan utama: Beta karotene, susu kambing, maltodekstrin.


Apa kelebihan caliph untuk anak-anak anda??


KELEBIHAN:
-Membantu penjagaan mata.
-Rasa yang melazatkan.
-Membantu tumbesaran anak anda.
-Mencergaskan rohani dan jasmani.
-Menajamkan penglihatan anak anda.
-Meningkatkan imunisasi badan anak anda.
-Menghindar daripada penyakit cirit birit, asma dan demam.
-Membantu menguatkan tulang.
-Memberi tenaga untuk anak anda.

CARA PENGAMBILAN
1. Bancuh dengan air suam / panas.
2. Dimakan ketika sarapan.

.
JOM BERIKAN KHASIAT TERBAIK UNTUK SI KECIL!


HARGA : RM55 SM / RM60 SS HARGA TERMASUK POS


Untuk belian atau pertanyaan sila hubungi atau whatsapp ke :

Whatsapp : +60163249132
Facebook : Ana Hassan




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

14 October 2015

REVIEW BLOG SHIDA

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



Review blog Shida | Alahai lama sungguh zana menghilangkan diri.banyak hal-hal yang terkandas.hari ini zana nak review blogger shida.blog shida memang ohsem.apa sahaja yang kita cari semuanya ada,dari tutorial,kecantikkan dan sebagainya.





Moh ler terjah blog duniashida ye.. kita kenali dunia sebenar shida ^_<

Komen zana tentang blog shida.memang ok terbaik..sebab zana dah lama mengikuti blog
shida dalam diam.silent reader hehe..
So sapa-sapa nak terjah terjah lah..jangan lah main terjah je..
Kalau boleh beri lah salam dulu ye hehe..



Semoga sukses selalu.
Salam perkenalan dari zana yang jauh di mata.dekat di alam maya ^_^


Ok di akhiri salam maal hijrah dari zana dan keluarga.
Jika ada salah dan silap moga di ampunkan ye..




Terima kasih sudi singgah dan baca.


Wassalam...





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

12 October 2015

COKLAT ARIFF COKLAT UNTUK MINDA PILIHAN NO.1

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم





COKLAT ARIFF COKLAT UNTUK MINDA PILIHAN NO.1 | Yang pastinya anak-anak suka.
Yela sapa tak suka makan coklat kan.rasanya macam coklat cabburry tau.dalam coklat tu pun ada kacang.rasanya mak-mak pun suka nanti.Coklat ni sesuai untuk golongan dewasa jugak.tapi jangan sampai berebut dengan anak pulak sudah la..!












COKLAT ARIFF COKLAT UNTUK MINDA PILIHAN NO.1


✔✔ Anak pintar dengan coklat ariff

Ramai ibubapa yang bimbang akanakan tahap kecergasan fizikal dan mental anak-anak...perkembangan daya pemikiran mereka serta khuatir mereka hilang tumpuan terhadap pembelajaran sewaktu proses tumbesaran.

✔Coklat Ariff baik utk perkembangan otak.Ia sangat baik utk diamalkan oleh kanak-kanak yg sedang membesar.Dengan mengamalkan pengambilan Coklat Ariff ia mampu meningkatkan kecergasan dan kecerdasa serta meningkatkan kesihatan jantung...seterusnya membantu meningkatkan daya pemikiran.Justeru itu..Coklat Ariff juga sangat sesuai diamalkan oleh golongan dewasa...

✔Coklat Ariff mengandungi campuran makanan sunnah semulajadi yang bertindak sebagai peransang kepada mood nyaman dan mempunyai kesan positif keatas kesihatan dalaman...

✔Untuk membantu membina jisim tulang dan kecerdasan otak anak-anak anda amalkan Coklat Ariff setiap hari secara teratur dan konsisten.Rasanya sedap dan sangat disukai oleh anak-anak anda.

✔ 150 gm / 25 biji


Dapatkan untuk anak-anak anda sekarang.


Cara order sila
PM / WASSAP 0183828740







Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

18 September 2015

Edit Blog By Sheda Ucu

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



Edit blog by Sheda Ucu | Psssttt psssttt..awok awok yang newbie
nak blog cantik tak?nak buat header comey macam header
zana tu ke??Haaa apa kata korang pergi usha kat blog Sheda Ucu.

korang boleh tempah dengannya.
boleh request nak design apa.
nanti blog korang comey-comey gitu.
murah-murah je.






Jom terjah blognya Klik sini



Blognya bukan sekadar edit blog sahaja.macam-macam
info yang boleh membantu korang nanti.



Yang ada instagram boleh follow ShedaUcu.





Terima kasih sudi singgah ke blog ni.
Selamat malam.



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

16 September 2015

Siapa Nurmujahidah @ Muja??

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



Siapa Nurmujahidah @ Muja | Jom kita berkenalan dengan seorang blogger dari kelate..oh negeri ambo tuh.hai muja,salam perkenalan dari saya yang jauh di selangor.Walaupun kita tak pernah bersua muka.tapi masih aktif di alam maya iaitu pesbok. I like ♥

Ini blog Muja. Banyak info-info menarik di blognya.


Jemput singgah ke blognya.Muja ni seorang guru tau.jaga-jaga nanti cikgu Muja marah..Blog Cikgu Muja




Ni abe cikgu Muja.sweet couple.
Semoga jodoh kalian berdua kekal ke jannah..amin.



Di harapkan perkenalan kita di alam maya sampai ke alam nyata..
Insyaallah kalau terjumpa kat kelantan .hehe

Salam ukhwah dari zana & family dari Selangor.♥♥








Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

14 August 2015

Kad Raya Ke 2 & 3 Dari Zaza & Sheda

Assalamualaikum


بسم الله الرحمن الرحيم




Kad Raya Ke 2 & 3 Dari Zaza & Sheda | Terima kasih Zaza &
Sheda,kad raya u all memang comey :)
Inilah kad raya yang terakhir pada tahun 2015.haha sedey huhu..tumpang sandor kat bahu abe sado jap..( suami lah ) maaf lah hanya ucapan terima kasih sahaja..
Insyaallah kalau umur panjang kita balas kad raya ye hehe..

Jom terjah blog mereka..














Jom kenali mereka berdua..memang best kawan dengan mereka tau..
yang paling syok bila kita tegur dan kenal dekat alam maya je.walau tak pernah
bersua muka,mereka tak sombong tau.mereka baik peramah dan yang paling best comey.
ini ihklas dari hati,ini bukan bodek,bukan kaki kipas tau.



So Tak kenal maka tak cinta..kalau dah kenal mula la nak jatuh cinta.
Tapi jangan salah faham ye..


Mereka berdua masih single lagi..eh eh eh tapi kena tanya tuan punya badan lah..
kan salah kan kena debushhhh lak nanti haha...







Terima kasih daun keladi..








Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

19 June 2015

RAILY COLLAGEN CC CREAM TERBAIK

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم




RAILY COLLAGEN CC CREAM TERBAIK | Selamat berpuasa kepada semua umat Islam seluruh dunia..Haa korang pagi-pagi ni saya nak share sikit satu produk ni.Mesti korang masih tercari-cari produk yang JIMAT Masa dan JIMAT duit korang.
Hanya dengan satu cream mampu memberikan IMPAK maksimum kpd wajah korang.korang taknak cuba ke??
Memang super best oo..Dah la best bila sapu kat muka, senang je..tak payah guna span pun tak apa..
Guna tapak tangan dan sapu sekata kat muka.Ikut kesesuaian muka korang nak letak banyak mana ye..jangan la sampai macam opera cina pulak haha..




Korang nak cantik tapi tak cukup masa,kelam kabut nak bersiap?
Time raya nanti mesti korang nak cari kelainan sikit kan..


Pernah tak korang menghadapi kulit yang BERMINYAK, KUSAM, CELA-CELA, BLACKHEAD / WHITEHEAD, LEBAM BAWAH MATA dan KRIM DIMUKA CAIR??

Apa kata korang cuba produk ni..xoxo
Dengan produk baru dari Raily Cosmetics korang tak perlu lagi kelam kabut. Selesai satu masalah yang korang hadapi.(sambil angkat kening)hihi..

Dengan sekali sapuan di wajah, korang boleh nampak kesannya yang memang menakjubkan..memang ajaib..!! Elok juga untuk yang ada parut jerawat tu boleh tepek je dengan CC Cream Collagen ni tau..
Hanya sapuan cc cream collagen di muka je pasti korang akan berpuas hati..





YANG PENTING CC CREAM RAILY, MERESAP KE DALAM KULIT DAN MEMBAIKI STRUKTUR KULIT DARI DALAM.

Satu-satunya PRODUK YANG MENGGUNAKAN SALMON COLLAGEN.

Salmon Collagen ?
COLLAGEN CC CREAM yg menggunakan bahan-bahan aktif semulaJadi, mengandungi SPF 50+ dan yg paling menarik adalah terdapat SALMON COLLAGEN yg di import khas dari FRANCE.


KENAPA SALMON COLLAGEN :

7 kali ganda lebih baik dari talapia collagen yg terdapat di dalam kebanyakan produk lain.
dapat mencerahkan kulit
membaiki dan mencantikkan struktur kulit yg rosak
menggebukan kulit
menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu
mengurangkan garis halus (awet muda)
mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi
mengurangkan penghasilan jerawat dan boleh mengecutkan jerawat


|| Moisturizing + Sun Screen + Whitening + Make up = all in ONE ||

KINI korang mampu mengucapkan selamat tinggal kepada
-wajah kusam dan tidak bermaya
-cela dan parut diwajah
-lebihan minyak diwajah
-jeragat dan pigmentasi
-kulit wajah tidak sekata








Ramai telah cuba dan mereka semua berpuas hati dengan kesannya yang magik tu.



Ni testimoni dari BFF saya sendiri..masalah yang dia hadapi masalah lebam bawah mata (mata panda) hehe..



Nak glowing seperti mereka??
bolehlah cuba Collagen CC Cream dari Raily Cosmetic ni..



Mereka sudah,anda bila lagi.

Raily
Jelitamu...Nyata berbeza





KAT MANA BOLEH DAPATKAN PRODUK NI??

Korang boleh je layari laman sesawang :

Blog: http://www.railycosmetic.com/
Facebook: Raily Cosmetic
Instagram : railycosmetic
Email: admin@railycosmetic.com

Atau boleh derect terus :

Hubungi ke: 0179032179 / 01132958062






Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

18 March 2015

REVIEW : KOLEKSI DRESS MURAH

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



REVIEW :

Koleksi dress murah / jika u all nak cari dress yang super duper murah you.
Uals boleh la usha kat bawah ni ye.
Harga yang berpatutan dan mampu milik..
kalau tak percaya cuba usha-usha sikit ye :)















Kalau nak tengok lagi boleh la terus ke Fb tu ye..


Dimana nak hubungi :

Facebook page : Koleksi Muslimah Qiela Collection
Instagram : QielaCollection
Whatsapp : 018-3828740










Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

6 January 2015

REVIEW : Kesan Menggunakan Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم




Kesan menggunakan ephyra skin bar | Dengan cuaca yang tak menentu,hujan,panas dan banjir.Ketika itu ZH berada di kg halaman pantai timur.kena pulak time banjir.muka pulak sampai tak terjaga.Akan tetapi selepas mencuba sendiri Ephyra Skin Bar ni rasa ada perubahan selepas gunakannya.Yang boleh nampak tang dagu dan bibir..kulit ZH memang sensitif tang tu..

Bila cuci muka dengan ephyra Skin Bar..
1st ZH say Wow..!! MEMANG TERBAIKKKK..!!
Lepas je gunakan ephyra skin bar kulit yang kusam dan kering mula hilang sikit demi sedikit.
Kulit jadi lembut dan licin dan baunya memang wangi..
Saya suka saya suka..

OH TERUJA DAN BAHAGIANNYA..
dapat merasakan sendiri produk ephyra skin bar ni.
Banyak syok ooo..
kulit yang kering selepas main air banjir di kampung hehe..
Kini kembali segar,lembut sehalus kulit bayi gitu.



Ephyra Skin Bar



Gambar sebelum dan selepas menggunakan Ephyra Skin Bar


Tiada lagi tona kulit yang tak sekata.
Tiada lagi kulit yang kusam dan kering.
Rasa segar dan tegang je kulit ni selepas menggunakan Ephyra Skin Bar.



Serius saya cakap you.. produk Ephyra+Ephyra Skin Bar memang terbaik!!
Ingin tahu tentang produk Ephyra boleh baca SINI












Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u

Official Instagram : @ephyra2u

Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)




Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

30 December 2014

Header Berwajah Baru

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Header berwajah baru | Akhirnya zh telah menukar header yang kusam ni hihi.
Walaupun sekian lama duk guna header kat bwh ni.blog nampak tak ceria.
warna header tu yang tak sesuai dengan blog.bukan masalah gambar tu..
biasalah orang yang buatnya tak berapa nak pro sangat haha.
itu yang nampak kusam je blog ni hek3..




Inilah header yang sekian lama duk guna.tapi akhirnya dapat teguran dari otai blogger
yang mengatakan header tu tak cantik sebab warnanya yang tak menarik.
bagus jugak dapat teguran macam tu hehe..boleh lah kita perbaiki apa yang tak kena dekat blog ni kan..terima dengan hati yang terbuka..tabik spring bro ^_^






Cantik tak header baru zh.header ni blogger Sheda Ucu yang buatkan..

Jika u all nak tempah header atau nak edit blog bolehlah tempah dengannya ye.

Anda ingin tahu selanjut dan nak tengok contoh-contoh lain yang comel-comel boleh terus ke :-


Blog : www.shedaucu.com

Facebook : Shedaucu 





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}