Showing posts with label Produk Review. Show all posts
Showing posts with label Produk Review. Show all posts

12 February 2016

CALIPH Supplement For Kids

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم





Caliph supplement for kids | Perhatian Ibu Bapa!! Anda Ada Masalah Ni?.

1) Anak lambat membaca?
2) Anak susah mengira?
3) Anak lambat pick up?
4) Anak 'slow' dalam akademik?

Kalau "YA"
Anda berada di tempat yang betul!


Jawapannya di sini. Insyaallah kami boleh bantu..
Inilah Caliph Supplement For Kids!!.









Caliph Supplement For Kids



- Makanan Tambahan dalam bentuk jus yang diperbuat
daripada buah buahan sunnah dan diperakui sangat berkesan
dalam membantu merangsang fungsi otak kanak-kanak.
Hanya perlu minum 2 kali sehari.Kesan seawal 1-2 minggu pengambilan,Insha Allah..

✔ Selamat Digunakan
✔ Terjual lebih 500,000 unit di seluruh Malaysia
✔ 9 daripada 10 ibu bapa berpuas hati dgn Caliph Sunnah Supplement.


Caliph Supplement ini boleh bantu anak puan.
Bantu selesaikan masalah pening kepala puan..

Ehh jap! Bukan kami je yg cakap tau,
ramai customer yang bagitau macam tu.
Siap repeat oder lagi.








Ramai ibu-ibu bagi feedback yang positif..♥



Caliph dapat bantu anak-anak anda:


Meningkatkan Antibodi
Membantu Tumbesaran
Mengekalkan Kesihatan
Tambah selera makan
Mengelakkan Sembelit
Menambah tenaga
Meningkatkan daya tumpuan dlm pelajaran..



Apa itu CALIPH?.

Jus berasaskan makanan Sunnah iaitu
KURMA KISMIS
BUAH TIN
DELIMA
MADU
OMEGA 3 & OMEGA 6
APRIKOT

membantu perkembangan dan meningkat
fungsi OTAK kanak2 seawal
1 TAHUN.InshaAllah dgn mengamalkan jus ini yg
MENGANDUNGI SUMBER-SUMBER TERBAIK yang disebutkan
di dalam Al-Quran,
akan memberi KESAN BAIK kepada anak-anak anda.
Dengan perisa buah buahan campuran yg LAZAT,anak-anak
anda pasti senang untuk mengamalkan minuman
sunnah ini yang akan membantu perkembangan mereka
seperti MENGHAFAL AL-QURAN,
KECERGASAN dan IMUNISASI.Semua tu dgn izin Allah jugak.
Usaha dan serah pada Allah.

Insha Allah..




Harga Asal RM80 sebotol (350ml)

Nak harga promosi ???

‪‬HARGA PROMOSI : RM55.00 SHJ


Cepat order selagi masih promosi ♥



Untuk belian sila :

cod kuala selangor di sediakan..

Call /Whatsapp 0163249132.


#‎CaliphKidsExpert‬‪
#‎CaliphSunnahSupplement‬‪
#‎MamaNakCaliph‬ ‪
#‎MiaDutaCaliph‬
#Sayajual
#Milobenikattepi






Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

8 February 2016

KEBAIKKAN GLUTACAPS

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم




{ Info GLUTACAPS }



GLUTACAPS 500MG PLUS | SEKIRANYA KULIT ANDA GELAP JGN BERSEDIH KITA DAH JUMPA FORMULANYA..!!!

Kombinasi gabungan pure bahan bahan semulajadi dan kadar dos yg mampu memberi keberkesanan yg terbaikkk…















GABUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS MAMPU MEMBANTU…

->MENCERAHKAN KULIT
->ANTIOXIDAN
->AGEN DETOX
->MEMPERBAIKI SISTEM PERTAHANAN IMUNISASI
->MERAWAT KATARAKS DAN GLUKOMA
->MENINGKATKAN TENAGA
->MEMBERI TIDUR YG LEBIH BAIK
->MENGEKALKAN KANDUNGAN AIR INI MENYEBABKAN KULIT TEGANG DAN MENGHILANGKAN GARIS GARIS HALUS
->MENGHILANGKAN KEDUTAN
->MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
->PELEMBAB TERBAIK
->BOOST SKIN ELLASTICITY
->MENGALAKAN SISTESIS KOLEGEN
->MENJADIKAN TONA KULIT SEKATA
->MENGHILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK



Cara pengambilan

Ambil 1 kapsul 30minit sebelum makan pagi
Dan kalu nak kesan yg cepat
Ambil 1 biji pagi dan 1 biji ptg 30 minit sebelum makan.

Minum air kosong sekurang kurangnya 8 gelas sehari

KESAN SEAWAL 3 HARI TAPI LEPAS MAKAN 1 HARI ANDA BOLEH MERASAI PERUBAHAN PADA KULIT ANDA

Sebotol ada 30 biji.
Makan 2biji sehari (selama 1mggu).
lepas 1mggu mkn 1biji je sehari.
15 mnt sebelum sarapan.
Sekotak tahan 30 hari .

Cara pengambilan ..
Ambil 1kapsul 30minit sebelum makan pagi
Dan kalu nak kesan yg cepat
Ambil 1pagi dan 1 ptg 30 minit sebelum makan …

Minum air kosong sekurang kurangnya 8 gelas sehari

Glutacaps Kapsul Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan

Jom cantik dan putih gebus dengan Glutacaps 500mgplus
Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??

Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana
kesannya umpama anda ambik suntikkan...

Kebaikan Glutacaps:
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn..muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan.


GLUTACAPS juga mempunyai Kelulusan KKM: KKM MAL15065008NC

1. Kulit bertambah putih dan glowing
2. Pigmentasi hilang
3. Meratakan tona warna kulit
4. Mengecutkan jerawat
5. Memudarkan parut jerawat
6. Menegangkan kulit
7. Menghilangkan garis garis halus diwajah
8. Mengekalkan kelembapan kulit
9. Pencerahan kulit utk satu badan


KANDUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS

- 350mg PURE L GLUTATHIONE
- 50mg HYALURONIC ACID @ AHA
- 100mg VITAMIN C

PANTANG LARANG:

- Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari.
- Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
- Ibu mengandung 6bulan keatas..
- Menyusu baby boleh ambil
- Umur boleh ambil 15tahun keatas
- Pesakit Cancer dilarang ambil
- Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil.
- Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana? jarakkan sahaja


Info lebih:

Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 1000mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji..

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat, slowly bdn juga akan memutih secara automatik.

awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul.

sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari sbb kita import material yg kualiti shj. kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit.

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni..gabung 3 sekali gus!


So apa tunggu lagi cepat-cepatlah order.
Di mana nak order?
okey sila hubungi no di bawah




Untuk pertanyaan atau belian sila w/s :

Whatsapp : 0163249132
Facebook : Ana hassan



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

CALIPH CEREAL IN THE HOUSE

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



Wow caliph cereal in the house | Ramai ibu-ibu kat luar sana mencari makanan tambahan untuk anak-anak.saya sarankan caliph memang terbaik.makanan yang pastinya halal dan selamat.kalau anak makan makanan berbijirin seperti nestum.caliph cereal adalah makanan yang terbaik.lepas ni ibu-ibu boleh la bertukar ke caliph cereal..









CALIPH CEREAL - NUTRITION FOR EYES.
▶ 100% ORIGINAL
▶ 100% HALAL DAN SELAMAT
▶ 500gram.
▶ Kandungan utama: Beta karotene, susu kambing, maltodekstrin.


Apa kelebihan caliph untuk anak-anak anda??


KELEBIHAN:
-Membantu penjagaan mata.
-Rasa yang melazatkan.
-Membantu tumbesaran anak anda.
-Mencergaskan rohani dan jasmani.
-Menajamkan penglihatan anak anda.
-Meningkatkan imunisasi badan anak anda.
-Menghindar daripada penyakit cirit birit, asma dan demam.
-Membantu menguatkan tulang.
-Memberi tenaga untuk anak anda.

CARA PENGAMBILAN
1. Bancuh dengan air suam / panas.
2. Dimakan ketika sarapan.

.
JOM BERIKAN KHASIAT TERBAIK UNTUK SI KECIL!


HARGA : RM55 SM / RM60 SS HARGA TERMASUK POS


Untuk belian atau pertanyaan sila hubungi atau whatsapp ke :

Whatsapp : +60163249132
Facebook : Ana Hassan




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

12 October 2015

COKLAT ARIFF COKLAT UNTUK MINDA PILIHAN NO.1

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم





COKLAT ARIFF COKLAT UNTUK MINDA PILIHAN NO.1 | Yang pastinya anak-anak suka.
Yela sapa tak suka makan coklat kan.rasanya macam coklat cabburry tau.dalam coklat tu pun ada kacang.rasanya mak-mak pun suka nanti.Coklat ni sesuai untuk golongan dewasa jugak.tapi jangan sampai berebut dengan anak pulak sudah la..!












COKLAT ARIFF COKLAT UNTUK MINDA PILIHAN NO.1


✔✔ Anak pintar dengan coklat ariff

Ramai ibubapa yang bimbang akanakan tahap kecergasan fizikal dan mental anak-anak...perkembangan daya pemikiran mereka serta khuatir mereka hilang tumpuan terhadap pembelajaran sewaktu proses tumbesaran.

✔Coklat Ariff baik utk perkembangan otak.Ia sangat baik utk diamalkan oleh kanak-kanak yg sedang membesar.Dengan mengamalkan pengambilan Coklat Ariff ia mampu meningkatkan kecergasan dan kecerdasa serta meningkatkan kesihatan jantung...seterusnya membantu meningkatkan daya pemikiran.Justeru itu..Coklat Ariff juga sangat sesuai diamalkan oleh golongan dewasa...

✔Coklat Ariff mengandungi campuran makanan sunnah semulajadi yang bertindak sebagai peransang kepada mood nyaman dan mempunyai kesan positif keatas kesihatan dalaman...

✔Untuk membantu membina jisim tulang dan kecerdasan otak anak-anak anda amalkan Coklat Ariff setiap hari secara teratur dan konsisten.Rasanya sedap dan sangat disukai oleh anak-anak anda.

✔ 150 gm / 25 biji


Dapatkan untuk anak-anak anda sekarang.


Cara order sila
PM / WASSAP 0183828740







Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

19 June 2015

RAILY COLLAGEN CC CREAM TERBAIK

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم




RAILY COLLAGEN CC CREAM TERBAIK | Selamat berpuasa kepada semua umat Islam seluruh dunia..Haa korang pagi-pagi ni saya nak share sikit satu produk ni.Mesti korang masih tercari-cari produk yang JIMAT Masa dan JIMAT duit korang.
Hanya dengan satu cream mampu memberikan IMPAK maksimum kpd wajah korang.korang taknak cuba ke??
Memang super best oo..Dah la best bila sapu kat muka, senang je..tak payah guna span pun tak apa..
Guna tapak tangan dan sapu sekata kat muka.Ikut kesesuaian muka korang nak letak banyak mana ye..jangan la sampai macam opera cina pulak haha..




Korang nak cantik tapi tak cukup masa,kelam kabut nak bersiap?
Time raya nanti mesti korang nak cari kelainan sikit kan..


Pernah tak korang menghadapi kulit yang BERMINYAK, KUSAM, CELA-CELA, BLACKHEAD / WHITEHEAD, LEBAM BAWAH MATA dan KRIM DIMUKA CAIR??

Apa kata korang cuba produk ni..xoxo
Dengan produk baru dari Raily Cosmetics korang tak perlu lagi kelam kabut. Selesai satu masalah yang korang hadapi.(sambil angkat kening)hihi..

Dengan sekali sapuan di wajah, korang boleh nampak kesannya yang memang menakjubkan..memang ajaib..!! Elok juga untuk yang ada parut jerawat tu boleh tepek je dengan CC Cream Collagen ni tau..
Hanya sapuan cc cream collagen di muka je pasti korang akan berpuas hati..





YANG PENTING CC CREAM RAILY, MERESAP KE DALAM KULIT DAN MEMBAIKI STRUKTUR KULIT DARI DALAM.

Satu-satunya PRODUK YANG MENGGUNAKAN SALMON COLLAGEN.

Salmon Collagen ?
COLLAGEN CC CREAM yg menggunakan bahan-bahan aktif semulaJadi, mengandungi SPF 50+ dan yg paling menarik adalah terdapat SALMON COLLAGEN yg di import khas dari FRANCE.


KENAPA SALMON COLLAGEN :

7 kali ganda lebih baik dari talapia collagen yg terdapat di dalam kebanyakan produk lain.
dapat mencerahkan kulit
membaiki dan mencantikkan struktur kulit yg rosak
menggebukan kulit
menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu
mengurangkan garis halus (awet muda)
mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi
mengurangkan penghasilan jerawat dan boleh mengecutkan jerawat


|| Moisturizing + Sun Screen + Whitening + Make up = all in ONE ||

KINI korang mampu mengucapkan selamat tinggal kepada
-wajah kusam dan tidak bermaya
-cela dan parut diwajah
-lebihan minyak diwajah
-jeragat dan pigmentasi
-kulit wajah tidak sekata








Ramai telah cuba dan mereka semua berpuas hati dengan kesannya yang magik tu.



Ni testimoni dari BFF saya sendiri..masalah yang dia hadapi masalah lebam bawah mata (mata panda) hehe..



Nak glowing seperti mereka??
bolehlah cuba Collagen CC Cream dari Raily Cosmetic ni..



Mereka sudah,anda bila lagi.

Raily
Jelitamu...Nyata berbeza





KAT MANA BOLEH DAPATKAN PRODUK NI??

Korang boleh je layari laman sesawang :

Blog: http://www.railycosmetic.com/
Facebook: Raily Cosmetic
Instagram : railycosmetic
Email: admin@railycosmetic.com

Atau boleh derect terus :

Hubungi ke: 0179032179 / 01132958062






Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

3 June 2015

Raily Collagen CC Cream ( Review )

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



Review : Raily Collagen CC Cream | Hari ni saya nak review produk Raily Collagen CC cream foundation yang terbaik.
Pada mulanya saya memang tak percaya,bila dah cuba sendiri produk ni.Wow memang magik, tak bercampuk dan tak perlu tepek bedak lain,hanya dengan cc cream by raily je dah cukup sempurna.
Cepat dan mudah..semua kerja senang..





Botolnya yang cantik,nampak elegan gitu..cantikkan..





Yang pastinya halal..



Terlalu excited tengok botolnya yang cantik.sibuk duk snap je haha..




Kelebihan COLLAGEN CC CREAM by RAILY


Pernahkah ANDA menghadapi kulit yang BERMINYAK, KUSAM, CELA-CELA, BLACKHEAD & WHITEHEAD dan KRIM DIMUKA CAIR??
Kini tidak lagi dengan COLLAGEN CC CREAM by RAILY.

Satu-satunya PRODUK YANG MENGGUNAKAN SALMON COLLAGEN.
__________________________

Kelebihan SALMON COLLAGEN

✔ mengatasi masalah kulit muka yang berjerawat dan berjeragat
✔ menyerahkan kulit mukameratakan tona kulit yang tidak sekata
✔ membaiki kulit dan struktur kulit muka dari dalam
✔ menghilangkan punca muka berminyak
✔ melindungi kulit muka dari pancaran UV dan UVB
✔ menstabilkan hormon dan stress
✔ menghilangkan kedutan dan garis halus pada wajah
✔ menutup pori-pori muka yang terdedah pada kotoran dan habuk yang boleh menyebabkan bintik hitam
✔ menganjalkan dan menegangkan kulit muka anda
✔ memberikan kelembapan pada wajah dan tahan lebih dari 10jam

--------------------------

Bagi anda di luar sana yang mahukan wajah :

– berseri & bersinar
– membuang dan mengurangkan MINYAK di muka.
– flawless
– naik seri wajah
– tegang
– bebas jerawat
– awet muda
– tutup cela-cela
– melindungi dari sinar UV & UVB.
– nyah Jeragat
– baiki struktur kulit dari dalam & luar.
– memutihkan muka

Yang PENTING CC CREAM RAILY, MERESAP KE DALAM KULIT DAN MEMBAIKI STRUKTUR KULIT DARI DALAM.
__________________________

❤ TAK PERLU PAKAI KRIM SIANG

❤TAK PERLU PAKAI UV PROTECTION

❤TAK PERLU PAKAI COMPACT POWDER

❤TAK PERLU PAKAI LOOSE POWDER


Hanya dengan Collagen CC Cream sudah cukup buat anda jelita dan berseri. Membuatkan anda lebih NATURAL BEAUTY.

Flawless + Glowing + moisturizing + Whitening + Sun screen + Make up = ALL in ONE
__________________________

Kepada sesiapa yg BELUM dapatkan CC CREAM RAILY, apa lagi jom SERLAHKAN kecantikan anda.
Hanya dengan COLLAGEN CC CREAM dapat membuatkan wajah anda flawless and lebih glowing.

Dengan GABUNGAN DAN SENTUHAN teknologi dari France dan kandungan SALMON COLLAGEN yang terbukti dapat merawat wajah anda dari dalam.

Kini wajah kusam anda dapat DICERIAKAN dan KESERLAHAN anda akan lebih terserlah dengan RÂILY.



Tadaaa....



CARA PAKAI:

LANGKAH 1: picitkan cc cream di telapak tangan dan calitkan di bahagian utama wajah iaitu leher, hidung, pipi, dagu dan dahi.

LANGKAH 2: urut secara perlahan sehingga cc cream meresap kedalam kulit.

LANGKAH 3: tidak perlu memakai krim siang mahupun sun block kerana cc cream bertindak sebagai anti pancaran sinar UV dan UVB juga dapat mencerahkan wajah.

LANGKAH 4: tidak perlu memakai bedak compact kerana cc cream bertindak sebagai pelembab dan dapat mengawal lebihan minyak di wajah

LANGKAH 5: selepas 15 minit wajah akan menjadi lebih glowing dan flawless.
Hanya dengan sapuan kali pertama anda pasti berpuas hati..




Inilah hasilnya.. ^____^ senyUm lebor ye acik na kita ni haha..





Raily
Jelitamu...Nyata berbeza

SELAMAT MENCUBA..



Untuk order / menjadi agen / stokis:

Hubungi ke: 0179032179 / 01132958062


atau

Layari: http://www.railycosmetic.com/

Fb: Raily Cosmetic

Instagram : RailyCosmetic

Email: admin@railycosmetic.com









Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

8 April 2015

REVIEW | Vacuum Simono

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Testimoni menggunakan vacuum simono | Pada mulanya aku rancang nak
beli vacuum kat tesco je nak yang murah-murah je.
Sebelum ni pernah beli vacuum
tapi guna tak sampai 1 bulan lah..
dalam 3 kali guna macam tu dah rosak.
Huwaaaaaa.... :'(

Lama jugak aku duk usha kat kedai-kedai manalah tahu kot ada yang tersangkut.
Sebenarnya aku ni fobia nak beli lagi.sebab takut jadi macam sebelum ni hihi..

Tapi sejak ada astro go shop ni.
orang yang taknak beli bila tengok je mesti nak jugak nak jugak beli.
sampaikan en suami aku sendiri pun
boleh terpengaruh dengan iklan Vacuum Simono tu haha..

Aku apa lagi dengan sepantas kilat ambil tab google and terus submit order
simono vacuum ni.tak lama dalam 3,4 hari barang dah sampai depan rumah dan
terus bayar kat GDEX.masa tu aku buat COD je..

Pengalaman aku gunakan vacuum simono ni berbeza la sikit.
yang dulu berat,tapi simono ni ringan dan mudah nak angkut senang nak simpan.








Inilah rupanya vacuum simono ni.














Masa beli hari tu sebelum GST RM199
Tapi lepas GST tak silap RM219.75


Nak tengok detail lagi boleh terus ke link bawah : -

=> GoShop
=> http://www.goshop.com.my




Ada tv,ada tablet,ada henpon boleh beli ^_^



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

18 March 2015

REVIEW : KOLEKSI DRESS MURAH

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



REVIEW :

Koleksi dress murah / jika u all nak cari dress yang super duper murah you.
Uals boleh la usha kat bawah ni ye.
Harga yang berpatutan dan mampu milik..
kalau tak percaya cuba usha-usha sikit ye :)















Kalau nak tengok lagi boleh la terus ke Fb tu ye..


Dimana nak hubungi :

Facebook page : Koleksi Muslimah Qiela Collection
Instagram : QielaCollection
Whatsapp : 018-3828740










Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

6 January 2015

REVIEW : Kesan Menggunakan Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم




Kesan menggunakan ephyra skin bar | Dengan cuaca yang tak menentu,hujan,panas dan banjir.Ketika itu ZH berada di kg halaman pantai timur.kena pulak time banjir.muka pulak sampai tak terjaga.Akan tetapi selepas mencuba sendiri Ephyra Skin Bar ni rasa ada perubahan selepas gunakannya.Yang boleh nampak tang dagu dan bibir..kulit ZH memang sensitif tang tu..

Bila cuci muka dengan ephyra Skin Bar..
1st ZH say Wow..!! MEMANG TERBAIKKKK..!!
Lepas je gunakan ephyra skin bar kulit yang kusam dan kering mula hilang sikit demi sedikit.
Kulit jadi lembut dan licin dan baunya memang wangi..
Saya suka saya suka..

OH TERUJA DAN BAHAGIANNYA..
dapat merasakan sendiri produk ephyra skin bar ni.
Banyak syok ooo..
kulit yang kering selepas main air banjir di kampung hehe..
Kini kembali segar,lembut sehalus kulit bayi gitu.



Ephyra Skin Bar



Gambar sebelum dan selepas menggunakan Ephyra Skin Bar


Tiada lagi tona kulit yang tak sekata.
Tiada lagi kulit yang kusam dan kering.
Rasa segar dan tegang je kulit ni selepas menggunakan Ephyra Skin Bar.



Serius saya cakap you.. produk Ephyra+Ephyra Skin Bar memang terbaik!!
Ingin tahu tentang produk Ephyra boleh baca SINI












Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u

Official Instagram : @ephyra2u

Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)




Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

5 December 2014

REVIEW | Kurung Regina

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم





Kurung Regina| Kurung Regina Terhangat di pasaran.Material lycra berkualiti tinggi,tebal, berat dan sangat selesa. Dah banyak feedback dari pelanggan.dan semuanya berpuas hati dan mereka sukakannya.
Ini antaranya koleksi yang sedia ada.














❤SET KURUNG REGINA❤


✔ MATERIAL LYCRA BERKUALITI TINGGI (JATUH,TEBAL & BERAT)

✔ SIZE SS-XXXL

✔ MESRA NURSING (ZIP TERSOROK DI BAHAGIAN TENGAH DADA,BUKAAN ZIP SEPANJANG 8 INCI )
 HUJUNG LENGAN BERGETAH (MUDAH WUDHU')

✔ MODEL MEMAKAI SAIZ S,TINGGI 158 CM

✔ HARGA: RM110 FREE POSTAGE









Mereka semua sudah,ada yg beli borong untuk kenduri kendara family.
Anda bila lagi.



Untuk dapatkan Kurung Regina order sekarang selagi msh ada stock.



Sila Whatsapp/Telegram : 018-3828740
Wechat : zanahassan
Instagram : Dezana_boutique




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}