Showing posts with label Nile.com.my. Show all posts
Showing posts with label Nile.com.my. Show all posts

3 February 2017

Bestnya Dapat Ang Pow


Assalamualaikum





بسم الله الرحمن الرحيم





Best bila dapat ang pow  | 1st entri tahun 2017 terjoin Giveaway yang di war-warkan oleh blogger cute Lyssasecret.com.Tapi rezeki yang tak di jangkakan.Tuah tahun ayam katakan :)
Rupanya saya pun salah 1 pemenang yang bertuah.
Apa lagi Horreyyy lah..
Seronoknya bila dapat ang pow dari www.nile.com.my.

Rezeki bulan Febuary..

Syukur Alhamdulillah..
Terima kasih Nile.com.my






Tahniah pada yang menang.
Lepas ni boleh lah shopping di nile.com.my.



Terima kasih nile.com.my
Gong xi fa cai




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

13 January 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Assalamualaikum
بسم الله الرحمن الرحيم




Wah lamanya tak update blog.sudah setahun gamaknya.lama gilerrrr tu menyepikan diri.Okey tahun 2017,tahun baru untuk memulakan langkah pertama nak update blog.confiden tu penting walaupun tak yakin pada diri sendiri sebenarnya hehe..
blog ni biasa-biasa je.suam suam kuku jerrrr.kalau nak story memang banyak lah.tapi ada ke yang nak baca blog ni lagi? Okey,nak tak nak kena teruskan jugak..kipidap dungibab..go go caiyokkk.
Langkah pertama join GA dulu.
Tq lysaa,saya dah join :*

Malam ni tak nak story panjang lebar.
Join dulu sebelum terlambat,
mudahan ada rezeki join GA dari Nile
Website Nile.com.my ada pelbagai jenis barang di jual.macam-macam ado.

Kau ghase??

Rugi oooo sapa-sapa tak join.hadiahnya lumayan..saya pun dah join,saja nak cuba nasib jugak.



www.nile.com.my



Klik Sini

Product:  Male/ Female Canvas Shoes
CNY2017 Sales price: RM15.50
Date: 13/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Klik Sini

Product Storage Box
CNY2017 Sales price: RM19.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Klik Sini

Product: Woan bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only


Klik Sini

Product: HaniyaBlouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only



Nile.com.my

Product: Cardigan
CY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

8 July 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Assalamualaikum





Selamat pagi dan selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua umat Islam serata dunia..
Sapa nak duit raya?
Moh ler kiter sertainya ye..Mana la tahu rezeki kan.. :)
ZH pun nak cuba nasib jugak ni..



Kalau rezeki saya dapat.
Saya nak belanja family saya berbuka bersama-sama dan nak beli biskut raya.. 








Check result nya nanti kat >> Sini

Terima kasih sudi baca..


Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}