Showing posts with label ISSANDRA KURUNG TUNIC. Show all posts
Showing posts with label ISSANDRA KURUNG TUNIC. Show all posts

26 September 2016

QIELLACOLLECTION : ISSANDRA KURUNG TUNIC

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



QIELLACOLLECTION : ISSANDRA KURUNG TUNIC | Koleksi terbaru dari kami team NFH.semua koleksinya tak pernah lagi mengewakan..
kainnya sangat selesa mengikut kesesuaian dengan cuaca di Malaysia ni.Saya menjual dan saya sendiri memakai koleksi darinya.
Memang best dah sangat selesa..ramai yang telah order.Anda tak nak simpan ke 1 koleksi dari kami??cepat grab..koleksi ni masih panas-panas ni.meh intai-intai kat bawah ni.





























Semuanya cantik-cantik kan.. ^_^




ISSANDRA KURUNG TUNIC


MATERIAL PALOMA CREPE DENGAN HIASAN BATU DIAMOND PADA BAHAGIAN PERGELANGAN TANGAN

COLOR: 9 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai butang di bahagian belakang baju untuk memudahkan disarung
-Dihiasi batu diamond di pergelangan tangan
-Design moden dgn pattern kembang beralun
-Material fabric baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric baru paloma crepe yang hot bakal mendapat permintaan ramai
-Potongan kembang beralun yang menarik dan menjadi trend terkini
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Mudah disarung
-Elegen dan gaya eksklusif
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt paloma.⁠⁠⁠⁠






HARGA : RM109.00 FREE POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK


UNTUK TEMPAHAN SILA HUBUNGI :
WHATSAPP : 016 3249132
FACEBOOK : ANA HASSAN / QIELLACOLLECTION



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}