Showing posts with label Huawei. Show all posts
Showing posts with label Huawei. Show all posts

26 September 2016

 8 Sebab  untuk Dapatkan Honor 8

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم



8 sebab untuk saya Dapatkan Honor 8 | Wow memang berbaloi lah kalau dapat Honor 8 ni kan.siapa tak seronok kan.ciri-cirinya yang sangat menarik.Saya yang tengok pun dah terbeliak biji mata.kalau dapat ni memang melompat kegembiraanlah gamoknya.zana ni bab gadget ni memang suka sangat.tapi antara mampu dengan tak mampu jela dapat milikinya.






Jenama Huawei paling di minati oleh semua
lapisan masyarakat.lebih-lebih lagi ada keluaran baru dari Huawei Honor 8.
Siapa sahaja yang excited bila dapat memilikinya.







Huawei Bawakan Model Dengan Dual Kamera
Memang terbaik sangat.sesuai sangat lah yang kaki selpie macam zana ni hihi..







Oh sampai tak tidur malam.termimpikan Honor 8 ni.
Sampailah berangan gitu haha..kau rasa berbaloi tak???? (ayat paling kejam) hohoho..
Berbaloi sangat siapa yang dapat miliki Honor 8 ni tau.
Duk felling2 jap hehe..(berangan dengan Honor 8)



Designnya yang sangat menarik.








Di bahagian belakangnya Honor 8 membawakan Dual 12 Megapixel kamera dengan bukaan Aperture F2.2 manakala untuk selfie pula, ia menyediakan 8 Megapixel dengan Aperture F2.4.cantik sangat tu.


Bahagian dalam pula ia membawakan spesifikasi yang agak mantap. Peranti ini dimuatkan dengan 4 GB RAM serta 64 GB memori terbina. Slot microSD juga disediakan untuk telefon pintar ini. Selain itu, Huawei Honor 8 dikuasai dengan pemproses buatan Huawei, skrin 950 dengan kemampuan CPU 8-Teras.


Fungsi lain yang hadir termasuk sambungan 4G LTE, Dual SIM, Pengimbas cap jari, sambungan Usb Type C serta kapasiti bateri 3,000 mAh. Peranti ini juga tersedia dengan Android 6.0 MarshMallows dengan antara muka Huawei EMUI 4.1. Spesifikasi Honor 8 sepenuhnya seperti di bawah.


•Paparan sebesar 5.2 inci dengan pilihan resolusi 1080 x 1920 pixels
•Pemproses Huawei Kirin 950Memori Dalaman 32/64 GB serta 3/4 GB RAM
•Kamera Utama Dual 12 Megapixel dan Aperture F2.2
•Kamera Selfie 8 Megapixel, F2.4
•Sambunga 4G LTE, WiFi, Bluetooth, Infrared
•Bateri 3000 mAh
•Hadir Dengan Platform Android 6.0 (Marshmallow)






Honor 8 mempunyai FHD 5.2-inci paparan (1920x1080) AMOLED dan dikuasakan oleh OCTA-core Kirin 950 chipset dengan 4GB RAM dan 32GB / 64GB ROM yang boleh diperkembangkan sehingga 128GB menggunakan kad microSD.

Terdapat juga reka bentuk bulat sensor cap jari 3D di bawah kamera belakang yang membolehkan anda membuka kunci peranti dalam hanya 0.4 saat.


Mengapa Anda Perlu Pilih Honor 8?

Reka bentuk yang mudah, Honor 8 mempunyai kamera belakang dan kamera hadapan menghadap dilengkapi dengan teknologi untuk membantu anda untuk mengambil gambar sendiri yang jelas dan mudah.

Sesuai jugak untuk di jadikan hadiah atau hantaran perkahwinan pasangan anda.memang berbaloi sangat.pastinya bakal isteri atau suami mesti gembira.






Honor 8: Ciri-ciri yang Awesome.

Honor 8 mungkin adalah salah satu telefon pintar dalam permintaan paling tinggi oleh Huawei.
Honor 8 direka untuk ketepatan. Setiap bahagian telefon pintar ini untuk memastikan ia di teliti dengan perkhidmatan dan fungsi.
Dicipta dengan 15 lapisan, ia memberikan telefon pintar kemasan yang bergaya, membuat ia hanya tekstur yang tepat dan telapak tangan anda akan selesa. Direka dengan Dual kaca 2.5 D dengan tepi bulat, ia akan berasa sempurna dan selesa sepanjang hari.






Honor 8: Fungsi Mengagumkan dan Ciri-ciri.

Dikuasakan oleh 2.3 GHz OCTA-Core CPU dan i5 Co-pemproses, anda boleh mengharapkan bahawa peralihan antara aplikasi dan ciri-ciri akan menjadi lancar, membuat proses navigasi keseluruhannya dengan mudah.

Skrin 5,2 penuh definisi tinggi (FHD) paparan menjanjikan skrin yang membolehkan anda menonton video kegemaran anda atau bermain permainan video anda dalam definisi yang jelas dan menarik.

Bentuk dengan ciri-ciri yang mengagumkan bahawa ia menawarkan, Honor 8 telefon pintar disokong oleh mAh bateri 3000 yang boleh dikenakan pada kadar yang mengagumkan. Dengan teknologi pengecasan pantas 9V / 2A, anda boleh meningkatkan bateri sehingga 47% dalam masa 30 minit.

Jika anda berminat untuk mendapatkannya, anda boleh mendapatkannya yang pertama dari Lazada Malaysia bermula hari ini!





Ia kini boleh di beli melalui Lazada Malaysia dengan tawaran istimewa dan menawarkan dengan harga yang mampu milik.







Terdapat 2 pilihan :

Honor 8 dengan 4GB RAM + 64GB ROM
RM1,800.00

Honor 8 dengan 4GB RAM + 32GB ROM
Harga : 1,699.00





Dapatkan Honor 8 di Lazada sekarang! Click
Lazada's My Cybersale bermula 26 - 30 Sept. lihat di sini Mycybersale


Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}