Showing posts with label GiveAway. Show all posts
Showing posts with label GiveAway. Show all posts

13 January 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Assalamualaikum
بسم الله الرحمن الرحيم




Wah lamanya tak update blog.sudah setahun gamaknya.lama gilerrrr tu menyepikan diri.Okey tahun 2017,tahun baru untuk memulakan langkah pertama nak update blog.confiden tu penting walaupun tak yakin pada diri sendiri sebenarnya hehe..
blog ni biasa-biasa je.suam suam kuku jerrrr.kalau nak story memang banyak lah.tapi ada ke yang nak baca blog ni lagi? Okey,nak tak nak kena teruskan jugak..kipidap dungibab..go go caiyokkk.
Langkah pertama join GA dulu.
Tq lysaa,saya dah join :*

Malam ni tak nak story panjang lebar.
Join dulu sebelum terlambat,
mudahan ada rezeki join GA dari Nile
Website Nile.com.my ada pelbagai jenis barang di jual.macam-macam ado.

Kau ghase??

Rugi oooo sapa-sapa tak join.hadiahnya lumayan..saya pun dah join,saja nak cuba nasib jugak.



www.nile.com.my



Klik Sini

Product:  Male/ Female Canvas Shoes
CNY2017 Sales price: RM15.50
Date: 13/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Klik Sini

Product Storage Box
CNY2017 Sales price: RM19.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Klik Sini

Product: Woan bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only


Klik Sini

Product: HaniyaBlouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only



Nile.com.my

Product: Cardigan
CY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

18 April 2016

Giveaway Cash APRIL PART #2 by Emas Putih

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم


Untuk kali kedua aku join pada tahun 2016..
good luck semua..:*





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

5 April 2016

Giveaway April Cash RM600 by Emas Putih

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم




Salam sejahtera dan selamat malam semua.
Woooo lama gilerrrr tak aktif dengan blog.dah lama tak jeguk blog ni,dah lama tak join GA EmasPutih hehe..
malam ni tergerak hati nak update blog ni hehe..pasal nak join GA punya pasal lah :D
Taknak cerita panjang-panjang dah, klik jela banner kat bawah tu.
atau klik je nama EmasPutih ye..Good luck semua..






Cash RM300 x 1 , Cash RM200 x 1
Cash RM50 x 2

Start : 5 April - 30 April 2016

Good Luck !






wish me luck.
oke bai..





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

10 May 2015

GMBM 1st Giveway 2015

Assalamualaikum


بسم الله الرحمن الرحيم


PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015 | Assalamualaikum !! Alhamdulillah dengan rasa rendah diri dan besar hati,kami dari Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM] ingin mempromosikan segmen sulung Belog Projek GMBM iaitu GMBM 1st GIVEAWAY 2015. Kami mengalu-alukan penyertaan rakan blogger seramai yang boleh.

GMBM 1st GIVEAWAY 2015 menawarkan pelbagai hadiah yang menarik dan lumayan untuk di menangi di taja khas oleh ahli GMBM sendiri bernilai lebih dari RM 500. Memang berbaloi menyertai segmen ini.  Syarat penyertaan yang kami buat untuk segmen ini juga adalah syarat rutin setiap segmen untuk blogger.

Detail segmen : GMBM 1st GIVEAWAY 2015
  • Mula: 10 Mei 2015 [12.30 tengah malam]
  • Tamat: 7 Jun 2015 [12.30 tengah malam]
  • Cadangan entri: coypaste dari entri segmen ATAU hasilkan entri kreatif sendiri
  • Senarai hadiah
Nak JOIN? Klik Banner--------------.
.
.
.
.
.
V
http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html


Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy, Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja,Fara, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

7 May 2015

Giveway Dari GMBM

Assalamualaikum


بسم الله الرحمن الرحيم




Giveway dari group GMBM / Selamat pagi.
Aku tanya apa khabar semua..

Okay zana nk bagitahu ni..10 mei nanti ada GA tau..
Hadiahnya memang best-best tau..zana salah seorang sponser produk kat GA tu..
nak tahu apa produknya ikutilah perkembangannya selalu ye.

Saya tak sabar nak tengok sambutan GA dari GMBM ni..
Eh aku pulak yang terlebih-lebih excited haha..


Okey la malas nak berleter panjang-panjang lagi..nak sambung kerja balik.
Esok ada projek baru..minggu ni memang busy gilerrrr...

Apa projeknya??
tunggu jela update akan datang,itu pun jika ada masa nanti hehe..


WISH ME LUCK YA ^_^

Oke bai..





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

6 January 2015

REVIEW : Kesan Menggunakan Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم




Kesan menggunakan ephyra skin bar | Dengan cuaca yang tak menentu,hujan,panas dan banjir.Ketika itu ZH berada di kg halaman pantai timur.kena pulak time banjir.muka pulak sampai tak terjaga.Akan tetapi selepas mencuba sendiri Ephyra Skin Bar ni rasa ada perubahan selepas gunakannya.Yang boleh nampak tang dagu dan bibir..kulit ZH memang sensitif tang tu..

Bila cuci muka dengan ephyra Skin Bar..
1st ZH say Wow..!! MEMANG TERBAIKKKK..!!
Lepas je gunakan ephyra skin bar kulit yang kusam dan kering mula hilang sikit demi sedikit.
Kulit jadi lembut dan licin dan baunya memang wangi..
Saya suka saya suka..

OH TERUJA DAN BAHAGIANNYA..
dapat merasakan sendiri produk ephyra skin bar ni.
Banyak syok ooo..
kulit yang kering selepas main air banjir di kampung hehe..
Kini kembali segar,lembut sehalus kulit bayi gitu.



Ephyra Skin Bar



Gambar sebelum dan selepas menggunakan Ephyra Skin Bar


Tiada lagi tona kulit yang tak sekata.
Tiada lagi kulit yang kusam dan kering.
Rasa segar dan tegang je kulit ni selepas menggunakan Ephyra Skin Bar.



Serius saya cakap you.. produk Ephyra+Ephyra Skin Bar memang terbaik!!
Ingin tahu tentang produk Ephyra boleh baca SINI












Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u

Official Instagram : @ephyra2u

Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)




Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

4 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum





http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :


Kategori Blogger : 


Kategori Onlineshop :


Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

14 January 2014

"Giveaway Birthday Azhafizah"

Assalamualaikum


"Giveaway Birthday Azhafizah"



Happy Birthday Azhafizah walaupun besday fizah bulan 2.
Zana nak wish sekarang la hehe..
Semoga fizah di murahkan rezeki,panjang umur dan cepat dapat baby ye ^_^


Eh bulan 2 ye?
Bulan sama la kita hihi :)



Sapa yang mau join GA ni klik SINI @ banner / gambar tu ye.. :)





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Assalamualaikum




Giveway Tahun Baru Cina
Nak Angpow daripada Nile.com.my Malaysia
Jom join ramai-ramai.



Giveway Tahun Baru Cina
Saya Nak Angpow daripada Nile.com.my klik je banner atas tu.
Nak tahu lebih detail  klik SINI  

"Okeylah kalau rezeki saya dapat RM300 tu saya nak Sambut besday with my Family bulan Feb nanti hihi.."



Giveway ni tamat pada : 21/01/2014 pada pukul 12 pm .


Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)


Boleh check keputusan di sini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87



Okeylah selamat maju jaya ye mana yang join nanti..
GOOD LUCK all :)





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

5 January 2014

Hello 2014 Giveaway by Syan Punya Belog.

Assalamualaikum


^_<
Hello 2014 Giveaway by Syan Punya Belog


Senarai Hadiah

Tengok kat SINI


Jangan lepaskan peluang ini fellas! Just click the banner above and follow the simple rules.
Goodluck and thank you =)


 Nak join klik SINI





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}