Showing posts with label Family. Show all posts
Showing posts with label Family. Show all posts

29 December 2011

Ulang Tahun

Photobucket
Photobucket







Pada 24.12.2011 kami satu keluarga menyambut hari ulang tahun perkahwinan my Mother & Father in law di teratak kakak iparku..Walaupun wat kecil2 je tp seronok..Lagipun kita org bru blik dri kenduri kawin sedara smp ke mlm,tiada kesempatan nk wt persediaan..hehe
Nampak je simple tp masuk perut kekenyagan jugak hek3..btol tak btol tak???




Kek ni x silap beli kat Tg karang  bersebelahan dgn bank Islam x silap la..




Yang ni buat kat pasar je hehe..




Nyumm nyum..











>Keluarga Bahagia<

Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

4 November 2011

。◕‿◕。(◠◡◠)

Assalamualaikum warga blOggers...harap u all sume sht ye..^_^
Petang-petang cmni xtau nk wat ape n xtau nk tulis ape kt entri ni..sekadar nk semakkan gambO budak gedik sOrang ni je hahaha..Ala-ala mOdel x berapa nk mOden gitu hek3....Jangan la mu marah ye cik adikku ema  hehe..Budak gedik  ni sbnrnya adik sy hehe..
skg ni dia xde kt SelangOr..Dia da balik Kampung di Kelantan,tinggalkan kami sume huwaaaa...sedeynya.. sbb xdpt balik kampung jugak...Bestla dia rayO kat sane..huk3..



Time ni mukanya aku yang kerjakan hahaha..


Yang ni plak time dia g photoshoot kat taman perdana x silap la hehe..


Aaa gambo yang ni plak yang terbaru.photoshoot kat studio 88 Sg.Buloh


And yang ni di majlis perkahwinan Angkasawan Negara


(◠◡)_____(◠◠)


Sekian Wassalam。◕‿◕。

Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

28 October 2011

★Sicilik dgn gayanya★

Ala-ala model muslimah gitu hehe..namanya aqilah syafiqah..umurnya cube teka cube teke hehehe
gayanya x same ngn usianya..selagi xdpt ape yg diingini..selagi tu jugak la dia buat hal..huuuu..sabar jelah...
(◕‿-)


Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

18 October 2011

Buah hati



Apabila kena marah,dengan selamba wat muka :)


Apabila hati suke,sume org gembira dgn gaya selambanya...buat org heppy n senang hati ^_^

Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}