Showing posts with label Contest. Show all posts
Showing posts with label Contest. Show all posts

3 February 2017

Bestnya Dapat Ang Pow


Assalamualaikum





بسم الله الرحمن الرحيم





Best bila dapat ang pow  | 1st entri tahun 2017 terjoin Giveaway yang di war-warkan oleh blogger cute Lyssasecret.com.Tapi rezeki yang tak di jangkakan.Tuah tahun ayam katakan :)
Rupanya saya pun salah 1 pemenang yang bertuah.
Apa lagi Horreyyy lah..
Seronoknya bila dapat ang pow dari www.nile.com.my.

Rezeki bulan Febuary..

Syukur Alhamdulillah..
Terima kasih Nile.com.my






Tahniah pada yang menang.
Lepas ni boleh lah shopping di nile.com.my.



Terima kasih nile.com.my
Gong xi fa cai




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

18 May 2014

Percutian Ke Hong Kong Disneyland!!

Assalamualaikum




Salam sejahtera dan salam 1 dunia kepada pembaca tegar (eh ada ke)
Psst psst psst datang dekat sikit,nak bisik ni.nak bagitahu ada yang nak bercuti ke Disneyland tak??
Kalau ada boleh la masuk contest ni..(dengan nada bisik la konon).Manalah tahu kan rezeki korang nanti dapat bercuti ke sana nanti kan..Disney Hong Kong tu..sapa taknak kan haha..



Syaratnya senang je.
 Beli,minum,potong/gunting dan kumpul poin dan tebus barang eksklusif Disney.
Anda berpeluang memenangi percutian sekeluarga ke Hong Kong Disneyland dan hadiah-hadiah lain apabila anda membeli produk Dutch Lady terpilih!*
Dan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah utama.
Terma dan syarat :-




Nak join pergi sini Dutch Lady Contest



P/s : Kalau lah..




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}