13 April 2017

PYJAMAS PILOT MURAH

Assalamualaikum




بسم الله الرحمن الرحيم


Pyjamas pilot murah | Koleksi baju budak
comel-comel yang sangat murah dan berbaloi.
Kalau ibu-ibu ingin dapatkan set pilot yang murah ni,boleh lah intai-intai dulu dekat sini.
Nak belikan untuk anak, adik atau nak hadiahkan untuk anak buah.boleh aje,apa salahnya
kan haha..
Dapatkan koleksi pilot murah yang cute ini sekarang.
Set pilot yang comel ni sesuai untuk baby boy @ girl.

Saiz muat dari 1-5 tahun.
Material cotton,selesa dan tak panas,
sesuai lah dengan cuaca sekarang ni kan.
Semua item ready stock.




Saiz 5-6y



1-2y



1-2, 3-4 & 5-6



Merah & biru






Set pyjamas pilot
Saiz 1-5Y
Material cotton
Warna yang ada Emerald green,kelabu,biru & merah

Harga 1set : Rm13.00
Harga 2set : Rm23.00

Postage : Rm7.00sm / Rm10.00ss


Macam mana nak dapatkan koleksi anak-anak yang comel ni?
Untuk detail @ order boleh terus ke :

Facebook : Ana Hassan
Whatsapp : 016-3249132




 photo anagif2_zpswdmhwaxt.gif


Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

3 comments :

  1. hello my dear friend Beautiful site

    ReplyDelete
  2. comelnya.. boleh tahan jugak ;D

    ReplyDelete
  3. Comelnya.. malangnya Syafi dh tak muat

    ReplyDelete

Terima kasih :)