17 October 2014

Kau Dah Kenapa Pulak???

Assalamualaikum





Kau dah kenapa pulak???
Kenapa pelik sangat dorang ni ye?elok ke cara dorang buat tu?halal ke?dah la tak halal lepas tu kena maki la kot..
Nak kata B semuanya bijak kan..yang ni memang aku marah sangat..
bukan apa,ingat semua orang suka ke bila kita datang ke blog orang tu,konon-konon tinggalkan link untuk di jejak balik..
Yang di tinggalkan bukannya link blog,tapi link iklan haram jadah!!
memang haram la kalau yang suka buat cara macam tu ye..Aku pun tak ada la sampai nak menipu orang.

Nak tinggalkan link iklan bagai huh!!
Kalau ye pun nak suruh orang klik iklan tu cuba la minta izin ke,minta tolong ke..ini tidak,ayatnya tak boleh blah.

Mula-mula macam sopan dan santun je..
Hai awak,ada akaun IG?cool tak gambar2 ko tu??

ni apa punya bahasa tu..
Cantik sungguh bahasa ye..
Pasal cerita berak la..apa kejad--

Korang tengok la sendiri yang aku dapat screen shoot tu..
yang lain-lain tu aku dan ban & buang..










P/s : Aku paling pantang bila orang yang menipu cara ni..
Ingat cara macam tu halal ke?
dah la tak halal lepas tu tak pasal-pasal kena maki..
tak kisah sangat la kalau letak bukan nama betul kan,tapi dekat link tu orang boleh detect..
tapi tak tahu la pulak fake akaun hihi...Mohon terasa ye sapa-sapa yang suka buat macam ni..




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

3 comments :

  1. ramai dah merungut pasal ni, pernah gak terkena, memang takdela nak pasang cbox dah....

    ReplyDelete
  2. Tula rasa mcm nk buang je cbox tu tp..blme tiba masanya lagi..benda ni dah lama dah senyap..skg ni lak timbul balik..rimas lak tgk kt cbox penuh dgn link iklan tu huhu..

    ReplyDelete
  3. cbox ni melambatkan loading blog jer. Dulu2 ramai guna, skrg takde dah.

    ReplyDelete

Terima kasih :)