27 October 2014

CPUV Pertama Dari Nuffnang

Assalamualaikum



Pertama kali dapat CPUV dari nuffnang |

Haha..suka pun ye..nak gelak pun ye.rasa pelik pun ye.
Selama aku berblog sejak pertengahan tahun 2011 aku start blogging,ni baru 1st time aku dapat Cpuv dari nuffnang.sebelum ni mana la pernah dapat..dapat pun yang biasa tu je.mungkin dia dah rimas kot, aku selalu duk tanya je haha..
Mungkin dia nk jaga hati takut aku buang dia la tu hihi..
Kejam nya aku!!


Apa ke teruk sangat trafik blog aku ni..blog aku ni indah khabar je dari isi kandunganya..

Tapi Syukur Alhamdulillah adalah jugak dia nk menyinggah kan..lain la nak di bandingkan blogger otai-otai ni.dapat CPUV bertingket-tingket..oke fine rezeki mereka kan.


Rezeki aku untuk bulan ni dapet la satu CPUV ni..hehe..





Terima kasih nuffnang..kalau boleh bagi la lagi ye haha..
meraih simpati capati la kononnya..




P/S: Blogger otai-otai cer komen sikit,bagi la tips-tips untuk menambah baik pulih blog ni..apa yang kurang,apa yang perlu,apa yang tak perlu,apa yang perlu di perbaiki.
cer komen cer komen.saya budak baru belajar,kalau salah tolong ajarkan ye.^^



Iklan penaja : Solekan Pengantin Murah




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

10 comments :

  1. Done follow your blog...
    Cantik blog awak....
    Kalau sudi singgahlah blog saya yer...
    http://annie7779.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq :) haha apa yang cantiknya blog kita ni hehe...biasa je ni haha :D

      Delete
  2. hihihi kita pun dpt gk kekadang walaupunn blog entah apa dibebelnye hhahaa

    ReplyDelete
  3. wahhh bagus baguss. :D thniah kak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bagus bagus..walaupun blog kadang-kadang ke laut dalam tak timbul-timbul hehe..asik tenggelam je haha..

      Delete

Terima kasih :)