21 October 2014

Apa Maksud Ale Uto??

Assalamualaikum






Carian di google Ale uto..Fuhhh!!
Apa kasar sangat bahasa itu?







Yang aku perasaan pasal budak promot baju kat youtube tu..
Bertudung tapi pakai t-shirt yang bertulis Ale Uto yang tengah pemes
sekarang ni katanya..
Sekarang ni aku tengok makin ramai pulak yang menggunakan ayat tu..
Lebih-lebih lagi remaja sekarang ni.
dah macam trademark budak sekarang pulak aku tangok.


Haaa korang nak tahu apa maksud Ale Uto tu..
mungkin kasar sikit.atau macam carut sikit.tapi untuk 18PL sahaja ye..
Maksudnya "Kepala Butoh"


Tapi ada jugak yang kata Ale Uto tu maksudnya I LOVE U TO..
Macam mana bila cakap depan orang tua-tua macam tu??tak rasa segan ke malu ke?hish...minta di jauhkanlah..




P/s : Kepada semua yang suka sangat menggunakan benda
baru yang short form tu,
rasanya tak perlu la kot..rasanya tak manis bila orang dengar..
aku sendiri pun tak berani nak sebut huhu...





Terima kasih sudi baca..
Sekian...



Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

No comments :

Post a Comment

Terima kasih :)