15 June 2014

Percutian Bajet 3 Hari 2 Malam Part 2

Assalamualaikum






Selamat malam silent readers..
Seperti yang di janjikan tempoh hari..malam ni ZH baru ada kesempatan untuk update sambungan Percutian Bajet 3H2M..


Fuuhhh!! Letih!!


Akhirnya sampai di Melaka horeeyyyy!! walaupun cuacanya panas terik ^^







Nak pusing-pusing kena lah naik beca kan.
Awal-awal lagi si kakak dah booking nak naik hello kitty pink tu..
kami ambil 2 beca 
Bajet naik beca Rm45




Penat dan panas sampai tertido si bambam ^^














Next destinasi





Bajet Nak naik menara tamingsari
RM10 1 kepala




Jom selfie dulu..  ^___^












Adoi Kecik besar kecik besar ZH tengok kereta kat bawah tu..haha
Sebenarnya ZH ni takut pada ketinggian tau..gayat beb..memang duduk diam-diam lah kat dalam tu hihi..








Bila sudah turun apa lagi berpusing pusing macam gasing daa..
Jalan pun dah macam orang mabuk la pulak..adoi 1st time naik..haha..
Tapi best walaupun gayat hihi..





Masing-masing sudah penat berjalan.dua-dua kena tolak ^^





Kami teruskan lagi perjalanan sebelum balik hotel PD







Kami terus dan terus berjalan lagi sambil berselfie ^0^











Ado seorang budak tengah merajuk kat belakang sana nun hujung sana tu..hehe..
Detinasi last Taman Mini Malaysia.

Bubbye Melaka..





Jom heboh di Waterfront Port dikson.
Sebelum balik singgah dulu cuci mata kat jom heboh pulak hehe..





Ada maskot kucing besar..Masing-masing berebut nak bergambar.








Ramai gilerrr!! bukan orang giler ye haha.. 
Makin panas terik makin ramai pulak pengunjung yang datang.


Hari last di waterfront port dikson..
Kami pun bergerak balik ke Selangor..Percutian bajet kami pun selesai selama 3H2M..Tersangat best dan seronok..Terima kasih kepada yang sponser hehe..ZH hanya tolong menyibuk je haha.. Oh malunya..>_<





Terima kasih daun keladi,kalau boleh sudi-sudilah selalu ke blog ni ye.
Mana yang belum baca entri bajet cuti yang lepas Baca kat sini




Rupanya esok dah start sekolah dah..sekejap je masa berlalu..Adik-adik yang nak sekolah tu selamat bersekolah ye..dah lama cuti mesti liat sikit nak bangun nanti haha..kepada cikgu-cikgu selamat menjalankan tugas anda untuk mengajar esok pagi ^_^


Terima kasih sudi baca^^
Selamat malam Zzzzzzz...
Okey Bai.. :)

Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

1 comment :

Terima kasih :)