19 March 2013

Maafkanku..

Assalamualaikum


Selamat malam semua..maafkan zana ye kawan2.
Zana dah lama x update blog & tak balas jejak korang tu..
Zana ada,cuma zana belum sihat lagi.
Zana janji kalau zana dah sihat, zana akan balas semua jejak2 korang tu ye...

Terima kasih jugak kepada semua follower zana yang aktif dan juga yang tak aktif..
Thanks guys :)



Ok la guys..
Selamat malam!




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

21 comments :

  1. jgn lupe makan ubat ye ~

    # nite ~

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh...perbanyakkan minum air...

    ReplyDelete
  4. @kopi pastaInsyaAllah :) mudahan cepat2 sembuh :)

    ReplyDelete
  5. salam..singgah sini :)

    Comel blognya.. smoga cpat baik

    ReplyDelete
  6. gws zana :)

    hai dear jom join segmen ni . semua yang join akan difollow balik . pemenang akan berpeluang memenangi lace peplum daripada L.A.B House. Peraturan yang super simple dan tak perlu tag siapa-siapa pun!! Semua yang join turut akan disenaraikan dalam bloglist sy :D
    cepat join sebelum tarikh tutup! :)

    http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html


    kat page L.A.B House juga boleh tempah peplum kurung , tempah cepat sebelum tempahan ditutup bulan 5 ni . Nanti xsempat nak pakai raya pulak ... :)
    http://www.facebook.com/bylieyanaahmad

    ReplyDelete
  7. @Lieyana Ahmad oke nnt sy try join ye {。^◕‿◕^。}

    ReplyDelete
  8. assalam dari Bunda.moga cpt sihat...

    ReplyDelete
  9. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  10. semoga cepat sembuh ya =)
    lepas tu boleh blogwalking lelama
    ^_^

    ReplyDelete
  11. @syahirah thanks dear :) skg dah mula ok dah..cuma xde masa nk update blog je..:)

    ReplyDelete

Terima kasih :)