7 December 2012

Keindahan Alam Ketika Berada Di Kampung Halaman!!

Assalamualaikum

Salam sejahtera untuk semua readers..\U alls sihat x?harap-harap sihat selalu ye..:)

Lama sungguh  x update blog ni.Last update pun time g tgk konsert kat gambang ritu je..:)

Pengalaman yang x dpt dilupakan ketika Dato' Siti tarik tangan den untuk duk sblh dia hihi..malu lak rasanya..(malu-malu kucing gitu hehe)

Tapi malam ni zana luangkan sedikit masa untuk berkongsi pengalaman ketika berada di Kelantan pulak..Jalan sakan ni..



Inilah Pantai Geting tempat zana bermain-main ketika masih kanak-kanak ^_^


Apakah itu???


Zaman kanak-kanakku,kanak2 periang :)


Kanak2 ribena sedang bermain layang2 la pulak hihi..nak wat cne kan masa kanak2 xpuas main layang2 katakan haha...


Keindahan alam semula jadi 


My budak kecik saya 


Cantik sungguh permandangan ketika di senja kala 



Ok la setakat itu jela dulu nnt ada sambungan lagi tau..tungguuuuu....!! 
Terima kasih
Kita jumpa Part II ok :)




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

12 comments :

  1. mek,mu ngan anak mu da mcm adik-beradik je..hehehe

    ReplyDelete
  2. @nur hayatiyeke mek haha..mcm adik n kakak la pulak hik3 :D

    ReplyDelete
  3. cantiknya pemandangan..mesti best kan duk dekat ngan laut...

    ReplyDelete
  4. @cik mun yeke...best mun..rasa mcm keanak anakkan lak main pasir pantai hehe...

    ReplyDelete
  5. @Dikbi Kamaruddinbest sgt..klu duk kg hari2 pegi lepak pantai :)

    ReplyDelete

Terima kasih :)