12 December 2012

Buah Hati!! Buah Tangan!! Shopping Time!!!

Assalamualaikum


Selamat malam..!!
Malam ni macam nak hujan,kalau hujan best gak tido ni..Tapi sebelum tido nak update blog dulu.Sambungan yang lepas kat Sini . Lagi satu sebab tarikh hari ni cantik sangat 12.12.12 hehe..

Terasa bosan???Bosan baca blog ini???Oh tidak..!!Tiada paksaan.Kadang2 kita manusia x pernah sempurna..kadang kala kita di atas, kadang kala kita di bawah..Ah tipu lah klu xpernah buat silap kan..hehe..
Xnk panjang lebar jom cuci mata jela hihi.
Sapa pernah pergi ke Pengkalan Kubur Kelantan & Wakaf Che Yeh?? Sila angkat tangan ye..



Model cilik saya ^_^

Kalau korang dtg sini memang rambang mata..

Kat sini korang kena pandai tawar menawar.. 
Kalau x mmg dia ketuk harga tinggi..!!
Lebih2 lagi musim cuti..


Kalau nak gedik2 masuk la kat kedai ni ye. 
Nama pun dah gedik fesyen haha..


Pilih- pilih mana satu pilihan hati hehe..
( Tapi zana x beli pun eksen je lebih haha..)


Kalau nak buat kenduri kendara tu dia periuk kuali ado tu hah!!


Yang penting pandai minta kurang la ye..


Lepas pergi Pengkalan kubur. 
Malam pulak pergi Wakaf Che Yeh lak..gilerrr lah!!


Perggghhhh Pusing punya la lama.. 
Satu habuk pun x lekat di tangan haha..


Nak seribu daya.
Yang penting pokok pangkal hati nk yang mana satu kan. 
Dok gitu geng!!

  
Bersambung Part III


Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

7 comments :

  1. pernah pergi sekali je kot, itu pon masa zaman bujang trang tang tang. huhuhu.

    ReplyDelete
  2. Bestnya....teringin nak sampai sana.Mesti rambang mata tgk barang2 tu ek..

    ReplyDelete
  3. @Nurul Faiz hehe..masa bujang trang tang tang ye..skg ajak la suami CF hehe :)

    ReplyDelete
  4. @Nur Fahz pergi je klu de masa..hehe mmg skit kepala lah klu g situ..sakit mata sakit hati..sbb xdpt2 nk beli brg haha...

    ReplyDelete
  5. pandai-pandai menawar kalau beli di pasar tradisional

    ReplyDelete

Terima kasih :)