5 November 2012

Jalan-jalan Cari Makan Part 2

Assalamualaikum 



Apa khabar,harap2 sihat la ye hehe..Sekarang musim hujan.jaga kesihatan ye.Time2 lapar cmni hujan lak tu best gak kalau dapat makan burger kan.Zana nak tanya kamO-kamO semua pernah dengar tak burger bakar??Burger bakar sangat pOpular la jgk.Zana je yang tak ambil tahu langsung haha..
Zana dapat tahu pun dari kawan zana jugak hehe..Nyumm nyumm..Pilih jgn x pilih kesukaan anda ye.. ^_<







Burger Burn Cheese daging +  Burn Special Turkey



Take Ur Order Here Ok!!
Pilih yang mana berkenan di hati..J


Burger Burn Cheese daging + Burn Supremo






 Jemput makan dulu



Punya la susah nak cari tempat ni..padahal da banyak kali duk pusing2 tempat ni haha..apa da boleh pulak tak jumpa hihi..buat malu je haha..:D






Eh mana saya punya beger ni.Asal tinggal separuh je ni.Siapa makan saya punya ni huwaaa...:D


Alamak ada org curi makanan saya tolongggg!!! Kita kasi letup ini orang hahaha...:)




Nampak macam gelas tu yang besar..xoxo






Me & Asfalika









Macam-macam ado





Me & My budak (kakyong)


Tak cukup makan kat sane.boleh tapau lagi haha..Time untuk balik.hujan da mula turun cepat larikkk!!




Lokasi :- Medan Selera Tanjung Village
Ok next time Zana update kat tempat lain lak ye bubye..




Terima kasih sudi singgah dan baca..

Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

23 comments :

  1. bestnye..nti nak pegi jugak la..hehe

    ReplyDelete
  2. mmg stail buger ni kena cucuk lidi kat atas ek

    ReplyDelete
  3. time hujan pastinya time lapar..hehe

    ReplyDelete
  4. bestnya.... terliur pulak dibuatnya..

    yummyy.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  5. arghhhh sedapnyee .. awk xpe la kurus . makan ap pun xgemuk .. kite neh demokkkk .. hahhaa

    ReplyDelete
  6. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html Uish sedapnya burger tuh!

    ReplyDelete
  7. wahhh..sedapnyeee.. terliurrr.. hee~~

    ReplyDelete
  8. @Aimi Syahirah thanks :) ok sy akan akan singgah ke aimi jugak ;) sedap?? jemput2 ye hehe :)

    ReplyDelete
  9. @puteri kasih ye betul...time2 lapar sudah semestinya terasa nak mkn je hihihi

    ReplyDelete
  10. @nurhayati mek mu g la nnt..best mek hehe...

    ReplyDelete
  11. wow..mmg terbaek la burger ni .

    ReplyDelete

Terima kasih :)