15 October 2012

Terima Kasih!!!

Assalamualaikum





Selamat pagi..Apa khabar semua?
Zana harap korang semua sihat ye..

Kalau tak sihat tu cepat2 la makan ubat okeh.
time2 hujan macam ni kan best dapat tido balik hehe..
nak kuar xleh..urmmm boringnya...

Tapikan zana sebenarnya,zana nak ucapkan ribuan terima kasih pada korang semua laa...

Pada mulanya zana dapat surat,surat tu tak tahu dari sapa..bukannya zana buka pun..terus je campak haha..kejam sungguh rasanya hehe..2,3 hari juga la baru buka sampul tu huhu...

Sebab korang semua la zana da boleh "CashOut".hari tu zana saja je nak try cashout.

Tak sangka lak minggu lepas ceknya da sampai.
Terima kasih Nuffnang. Ceknya da sampai ..

Sukanya ^_<  dapat la bayar bil tenet ni haha...
Walaupun masih baru ngn Nuffnang :)



Inilah buktinya ^_^


Tips : Rajin2 lah update blog,,jangan jadi macam zana ye..zana ni da jarang da nak update blog kadang2 je hehe...





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

12 comments :

  1. wahhh!!
    amal ada rm15 lebih jerr
    huhu
    xpe bersemangat ni nk naikkan earning nuff

    btw, amal tag zana
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
  2. Selamat ya, itu dapat cek beneran?

    ReplyDelete
  3. @Cik Amal xpe blh berusaha lagi tu...kena la rajin blogwalking n update blog hehe...

    ReplyDelete
  4. @Mira Adzlia yes rezeki rezeki..Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. @thomas yesss...trima kasih jugak :)

    ReplyDelete
  6. @tubankita selamat..ye benaran..duitnya da ku habisin hehe :D

    ReplyDelete
  7. tahniah ! boley la blanjerrr . ngehehe :P

    ReplyDelete
  8. @shiyda boleh2...tapi mai la sini hihi :D

    ReplyDelete
  9. Same2..Nanti Saye Beri Lagi..。^◕‿◕^。

    ReplyDelete

Terima kasih :)