3 June 2012

Tutorial : Check Berat Blog Anda

Assalamualaikum





Selamat pagi kepada semua pembaca blogger yg setia :)
Apa khabar wahai teman-teman bloggerku..

Ceh pagi2 ni ceria je semacam je zana ni haha..
Semoga hari ni lebih baik dari smlm..klu hari ni xberapa nk baik..mudah-mudahan kita dapat perbaiki kesilapan kita.
Jadikan yang terbaik di antara yang lebih baik ok  peace yooo Y_Y..

Pernah x korang sume..
( maaflah ye klu zana guna bahasa "korang" ek ) 
tentang timbang berat blog???
Mana yang otai2 mesti da tahu kan.hehe... 


Yang kat atas ni berat blog zana

Pada yang new blogger @ yang xpernah timbang tu..zana nk kongsi sikit kat korang2 suma ye..Kalau korang nak timbang berat blog korang  pergi  kat Sini .
ok tu je :)






Selamat menimbang blog ^_^

http://bodynatur
http://julies-blog-2




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

16 comments :

  1. cik en tengok..cik en ok je speed dia..ehhehe

    ReplyDelete
  2. akak risau tak tertimbang je nanti hehehhehe

    ReplyDelete
  3. nk cek berat x berat blog anda :)

    ReplyDelete
  4. uncle selalu timbang selepas upgrade blog..alhamdulilah semuanya ok dan ringan hihihi

    ReplyDelete
  5. @uncle bagus la da ringan.hehe...cepat sikit loadingnya :D

    ReplyDelete
  6. dtg timbang jgak la..hehee..

    ReplyDelete
  7. singgah timbang blog kat sini,dah lama tak check.

    ReplyDelete

Terima kasih :)