8 November 2017

AURORA KURUNG MODEN

Assalamualaikum



بسم الله الرحمن الرحيم



DEMAM KURUNG AURORA | KINI DATANG MENGHANTUI ANDA SEMUA.
JIKA ANDA ADA MASALAH TAK ADA BAJU BARU.SUSAH NAK CARI ATAU MALAS NAK PERGI BUTIK.DENGAN MINYAK NAIK , JALAN JEM ATAU SEBAGAINYA.
APA KATA DAPATKAN KOLEKSI TERBARU DARI KAMI SECARA ONLINE.
KINI HANYA DI HUJUNG JARI JEMARI ANDA JE.

YANG PASTINYA ANDA MESTI PUAS HATI.



 => KURUNG AURORA MODEN <=


MATERIAL VERY HIGH QUALITY SILK COTTON

CIRI-CIRI SILK COTTON
-Tekstur gabungan cotton dan silk berkualiti tinggi
-Material yang lembut, sejuk dan sangat selesa
-Tidak kedut dan senang digosok
-Hanya perlukan light ironing

COLOR: 7 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL


















CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai butang hiasan di hadapan baju, dan zip sorok di sebalik bahagian butang
-Dihiasi batu diamond di bahagian pergelangan tangan
-Direka khas untuk pemakaian ke majlis kenduri kendara, kasual,‘office wear’, mahupun majlis2 rasmi
-Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung
-Fabric silk cotton baharu yg ekslusif
-Potongan top ala tunic yg ‘gorgeous’ dengan sedikit belahan tepi di bahagian bawah
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang

KEISTIMEWAAN:
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly (mudah disinsing)
-Mudah disarung
-Design butang hiasan menyerlahkan lagi gaya moden dan fabulous
-Hiasan batu diamond menyerikan lagi design AURORA kali ini
-Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai
-Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya ke kenduri kendara, pejabat, pusat membeli belah, mahupun keluar bersantai
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Top AURORA boleh digayakan sebagai tunic dengan jeans, palazo, dan pants,
untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat.


HARGA RM109.00 FREE POSTAGE
HARGA RM109.00 FREE POSTAGE
HARGA RM109.00 FREE POSTAGE


UNTUK TEMPAHAN SILA HUBUNGI ATAU WHATSAPP TERUS KE
016-3249132





Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}

29 October 2017

REVIEW LAZADA : Exhaust Fan Gold Lux Super Jimat

Assalamualaikum


بسم الله الرحمن الرحيم


REVIEW LAZADA : Exhaust Fan Gold Lux Super Jimat
| GOLD LUX 12-inch Wall Type PVC Exhaust Fan (White).Lama sudah tak update blog ni.ini malam zh nak review sikit je.tak banyak pun. Zh beli Exhaust Fan dah lama,bulan 7.tapi masa tu dapur belum siap lagi.saja beli awal sebab nak beli dekat luar harganya boleh tahan jugak mahalnya.sekarang ni nak beli barang kena ukur badan sendiri..tak boleh ikut nafsu sangat.hihi..masa beli harganya tak sampai RM70.kalau tengok harganya sekarang masih sama jugak.

Pada mulanya rasa was-was jugak lah nak membelinya. Sebelum masukkan dalam troly tu,
baca dulu feedback yang lain.Kalau rasa-rasa ok dengan
semuanya, barulah boleh order. Zh order yang 12inci,pada mulanya nak ambil saiz 10inci.Tapi en suami kata lagi elok ambil yang besar terus,puas hati katanya hehe..Setuju 2 belah pihak apa lagi bayar terus.

Tempohnya dalam 2minggu macam tu lah.tapi dengan pantas dan lajunya 3hari je sudah sampai.
En suami dah tak sabar,sekali dia buka kotak memang puas hati.Dengan besarnya.senang lah lepas ni kat dapur,sedup segalanya haha..









Sesi sambung wayar dan plug.plug tak di sediakan tau..jangan terkojut sudah lah.Bila nak pasang tu,serahkan pada yang pakar ye..kang tersilap kang melotoop pulak hehe...




Taraaaaa....Inilah hasil Exhaust fan bila sudah siap pasang.
Harganya RM64.99 je. murah sangat dah tu.hehe..boleh lah dari tak ada kan.





Okeylah silent readers.kita jumpa next update ye..kalau ada lah silent readers ni haha.

Selamat malam semua. 


Wassalam..




Terima Kasih Daun Keladi,Sayang Korang{。^◕‿◕^。}